Ελευθερόπουλος: «Αρκετά μέτωπα ανοιχτά για τη νέα σεζόν και πρέπει να αποσαφηνιστούν»

Οι δηλώσεις του τεχνικού της Νίκης στη συνέντευξη Τύπου

Μπορεί να τόνισε ότι το πιο δίκαιο αποτέλεσμα στο ματς με τον Λεβαδειακό θα ήταν η ισοπαλία και να εξέφρασε την απορία του γιατί η διαιτησία πρέπει σε ένα αδιάφορο ματς να ευνοεί τους φιλοξενούμενους, για τους οποίους ανέφερε ότι είχαν όλο το πακέτο, και το αγωνιστικό και το εξωαγωνιστικό, αλλά το πιο ενδιαφέρον κομμάτι των δηλώσεων του Δημήτρη Ελευθερόπουλου στο Πανθεσσαλικό είχαν να κάνουν με την επόμενη μέρα. Συγκεκριμένα υπογράμμισε ότι με απόντα τον Αλέξη Παπακωνσταντίνου στο Λονδίνο το τελευταίο διάστημα, πολλά ζητήματα παραμένουν ανοικτά και πρέπει να αποσαφηνιστούν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 47χρονου προπονητή: (απόδοση: magnesiasports)

«Όσον αφορά τον σημερινό αγώνα, αν και μικρή σημασία έχει, νομίζω ότι μπήκαμε πολύ καλά, είχαμε την κατοχή της μπάλας, ενώ ο Λεβαδειακός είναι κι αυτός πολύ καλή ομάδα και ήθελε την μπάλα.

Δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις, για να έχουμε κάποιες ευκαιρίες, δεν κινδυνεύσαμε στο πρώτο ημίχρονο καθόλου και θεωρώ ότι ο αγώνας είχε ενδιαφέροντα ρυθμό, παρόλο που δεν υπήρχε βαθμολογικό κίνητρο για κανέναν από τους δύο.

Στο δεύτερο ημίχρονο συνεχίσαμε ίδιο μοτίβο. Το πιο δίκιο, έτσι όπως πήγε το ματς,  θα ήταν τουλάχιστον η ισοπαλία. Ο Λεβαδειακός βρήκε μια φάση παραπάνω και πέτυχε ένα πάρα πολύ ωραίο γκολ με το αριστερό πόδι κιόλας. Εκεί τελείωσε και το παιχνίδι παρά τις προσπάθειες που κάναμε με δύο φορ στα τελευταία 20 λεπτά.

Να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Λεβαδειακού για την άνοδο. Είχε όλο το πακέτο, για να ανέβει, και το αγωνιστικό και το εξωαγωνιστικό. Δεν το λέω μειονεκτικά καθόλου, το αντίθετο σ’ αυτήν την κατηγορία χρειάζονται όλα. Το είχε όλο και δικαίως ανέβηκε στη Super League. Του εύχομαι να παραμείνει. Από κει και πέρα το σημαντικότερο για μας που αφορά και τους οπαδούς και όλον τον οργανισμό είναι η επόμενη μέρα».

Για τη  διαιτησία και το αυστηρό πέναλτι: «Δεν ξέρω ρε γ…το, πραγματικά σήμερα δεν υπήρχε λόγος. Κακό έκανε στον Λεβαδειακό. Αφού έχει βγει πρωταθλητής και διαμαρτύρονται αρκετά οι υπόλοιπες ομάδες, τι το κάνεις και σήμερα; Δεν θέλω να πω ότι υπάρχει δόλος, ούτε μου επιτρέπεται ούτε το θέλω. Σε μία φάση ο Σωκράτης (σ.σ. Οφρυδόπουλος) σε ένα φάουλ που του έδωσε του λέει «δεν είναι, μην το δίνεις». Έχουμε φτάσει εκεί. Είναι το ότι δεν υπάρχει λόγος».

Για το σχήμα με τρεις αμυντικούς του Λεβαδειακού: «Μόλις είδαμε την ενδεκάδα το καταλάβαμε, προφανώς ήθελε να δοκιμάσει το 3-4-2-1. Είναι ένας σχηματισμός που μπορεί να προσαρμοστεί ο Λεβαδειακός».

Για το χειροκρότημα του κόσμου: «Ευχαριστούμε πάρα πολύ. Νομίζω ότι ο κόσμος αναγνωρίζει πως παρότι ήταν μία χρονιά με σκαμπανεβάσματα και δεν πετύχαμε την υπέρβαση, κατανοούν στα υπόλοιπα κομμάτια τη μεγάλη προσπάθεια που έκανε αυτό το γκρουπ των ποδοσφαιριστών».

Για τις σκέψεις που υπάρχουν για τη νέα χρονιά: «Είναι αρκετά μέτωπα ανοιχτά για την επόμενη σεζόν και πρέπει να αποσαφηνιστούν. Λείπει ο Αλέξης στο Λονδίνο, δεν έχει γυρίσει καθόλου αυτήν την περίοδο, για να συζητήσουμε με τον πρόεδρο, οπότε είναι αρκετά ζητήματα ανοιχτά πάσης φύσεως και φέτος που πρέπει να κλείσουν και να δούμε και τα επόμενα. Οπότε είναι όλα τα σενάρια ανοιχτά. Θα γίνει το καλύτερο για τη Νίκη απ’ όλες τις μεριές».

Χρήστος Θανασούλης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.