Ελπίζει για άνοδο ο Ολυμπιακός Βόλου-Ραντεβού με Βαζάκα

Μπορεί η υπόθεση «αναδιάρθρωση» να αργεί να κλείσει, κάτι που δημιουργεί θέμα και στον προγραμματισμό για τη νέα χρονιά, ωστόσο ο Ολυμπιακός Βόλου συνεχίζει να ελπίζει ότι μπορεί να πάρει ένα από τα εισιτήρια της ανόδου, όποιο σενάριο και αν ισχύσει στο τέλος.

Πάντως κινήσεις με φόντο τη νέα χρονιά ήδη γίνονται, και το θέμα του προπονητή έχει προχωρήσει. Σενάρια περί συνομιλιών με τον Γιώργο Βαζάκα αλλά και τον Περικλή Αμανατίδη παραμένουν στο προσκήνιο, και δεν αποκλείεται οι επίσημες ανακοινώσεις να έρθουν εντός της τρέχουσας εβδομάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες, διοικούντες του Ολυμπιακού Βόλου είχαν προγραμματίσει συνάντηση για σήμερα το βράδυ με τον Γιώργο Βαζάκα σε τουριστικό θέρετρο του Νομού Πιερίας.

Όσον αφορά τους παίκτες, μπορεί συνολικά η ομάδα να μην απέδωσε σε όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής δράσης τα αναμενόμενα, όμως μονάδες αρκετοί παίκτες είναι αξιόλογοι και είναι λογικό να τραβούν τα βλέμματα. Έτσι έρχονται και τα σενάρια για συνέχιση της καριέρας του Αντώνη Τσιάρα στα Τρίκαλα, αλλά και περί αποχώρησης κι άλλων παικτών, όπως του Φαζού και πάλι για την ομάδα της Δυτικής Θεσσαλίας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.