Ενίσχυση για τον Ολυμπιακό Βόλου

Τρεις ακόμη προσθήκες για τους «ερυθρόλευκους»

Όχι μόνο έκλεισε ο Δημήτρης Τασιούλης στον Ολυμπιακό Βόλου, αφήνοντας την ομάδα του Μαγνησιακού, αλλά και ο Αργεντινός επιθετικός Φρανσίσκο Χοσέ Ματέα αποτελεί παίκτη της ομάδας, όπως και ο Κολομβιανός (επίσης επιθετικός), το όνομα του οποίου δεν είχε διαρρεύσει μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης, και όλα δείχνουν ότι και οι αλλοδαποί παίκτες τίθενται στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου και για τον ερχόμενο αγώνα, με αντίπαλο τον Θησέα Αγριάς.

Τρεις ακόμη προσθήκες λοιπόν για τους «ερυθρόλευκους», μετά από αυτή του Νούσιου, ενισχύοντας κυρίως την επιθετική γραμμή, ώστε να γίνει ακόμη πιο αποτελεσματική. Ειδικά για τους αλλοδαπούς παίκτες, ο Ολυμπιακός Βόλου έχει την ευκαιρία να τους αξιοποιήσει και αγωνιστικά αλλά και να τους αναδείξει, αρκεί να επιβεβαιώσουν από την πλευρά τους ότι διαθέτουν το ταλέντο και τις ικανότητες να κάνουν τη διαφορά για ένα ποδοσφαιρικό σύνολο, ειδικά σε μεγαλύτερη (εθνική κατηγορία). Ειδικά για τον Κολομβιανό ωστόσο, η διαδικασία για την έκδοση δελτίου ίσως χρειαστεί να μεταφερθεί για τον ερχόμενο Ιανουάριο, αφού χρειάζεται περισσότερα έγγραφα από την πατρίδα του,

O Τασιούλης από την άλλη έρχεται να προσθέσει εμπειρία και ικανότητες, έχοντας κλείσει την προηγούμενη χρονιά στον Ηρακλή Λάρισας και στη Super League 2, ενώ φέτος ξεκίνησε στον Μαγνησιακό, έχοντας στα περισσότερα παιχνίδια θέση βασικού στη Γ’ Εθνική.

Γενικότερα πλέον φαίνεται να προκύπτει ένα υπερπλήρες σύνολο για τα δεδομένα της Α’ ΕΠΣΘ, με τον Ολυμπιακό Βόλου βέβαια να καλείται να το αποδείξει αυτό και εντός αγωνιστικού χώρου, καθώς το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη, ενώ αν κινηθούν όλα βάσει προγραμματισμού, τότε θα έρθουν και τα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική.

Έτσι, την ερχόμενη Κυριακή ο Ολυμπιακός Βόλου έχει μπροστά του τον πιο δυνατό αντίπαλο μέχρι στιγμής, με τον Θησέα Αγριάς να είναι και φέτος φιλόδοξος.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.