Επαφές σε όλο το μεταγραφικό πεδίο για τον Ολυμπιακό Βόλου

Ενώ αναμένονται οι ανακοινώσεις

O Ιούλιος έχει ήδη μπει, αλλά ακόμη αναμένονται οι ανακοινώσεις από πλευράς της νέας διοίκησης του Ολυμπιακού Βόλου, καθώς πέρα από τους Αναστασίου και Σκοπελίτη επισήμως δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι άλλο.

Σταυράκης, Οικονόμου, Πετράκος και Κακάμης είναι παίκτες που είτε έχουν ήδη συμφωνήσει ή ενδιαφέρον το προπονητικό επιτελείο και τη διοίκηση ενώ απομένει να φανεί τι θ’ ακολουθήσει με την περίπτωση του Κλεβί Κόλα, η παραμονή του οποίου πάντως εξ αρχής δεν συγκέντρωνε πολλές πιθανότητες, παρά τις πιέσεις προς τον παίκτη να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του και τις ποδοσφαιρικές ικανότητές του στην ομάδα. Απομένει να φανεί (πάντα μέσω ανακοινώσεων και όχι μόνο των διαρροών που έχουν γίνει) τι θα επιβεβαιωθεί.

Από την άλλη το όνομα του Θάνου Κυρίτση έχει έρθει στο προσκήνιο για επιστροφή του παίκτη στους «ερυθρόλευκους», παίκτη που τον ξέρει καλά ο Στέλιος Αρσένος από τον Διαγόρα Στεφανοβικείου αλλά και τον ΠΟ Ελασσόνας, αλλά και ο αδερφός του Γιάννης (αγωνίστηκε μαζί του στον Θησέα Αγριάς, στον Διαγόρα και στη Νίκη Βόλου) ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό Βόλου. Ωστόσο προέρχεται από σοβαρό τραυματισμό και χρειάστηκε να γίνει χειρουργική αποκατάσταση το περασμένο καλοκαίρι. Αν είναι έτοιμος να μπει σε προπονήσεις, είναι ένας ποδοσφαιριστής που ενδιαφέρει τη βολιώτικη ομάδα.

Από τα… συμφραζόμενα πάντως ο Ολυμπιακός Βόλου είναι πιθανό μέχρι και την Πέμπτη να ανακοινώσει τον νέο του γενικό αρχηγό, τον Τάσο Κυριάκο, με τον οποίο ο Στέλιος Αρσένος είχε συνεργαστεί και στο παρελθόν, αφού τον είχε υπό τις οδηγίες του ως παίκτη πριν από μερικά χρόνια στον Διαγόρα Στεφανοβικείου. Οι συζητήσεις έχουν ήδη γίνει και αναμένονται όπως φαίνεται, οι τελευταίες λεπτομέρειες για την έναρξη της συνεργασίας. Ο Κυριάκος άλλωστε γνωρίζει αρκετά καλά και το ποδοσφαιρικό πεδίο της Λάρισας, οπότε αναμένονται επιπλέον επαφές με παίκτες από τον όμορο νομό, προκειμένου να στελεχωθεί το ρόστερ του Ολυμπιακού Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.