Επιστρέφει την εγγυητική επιστολή στην ΠΑΕ Νίκη Βόλου η ΕΕΑ

Για την αγωνιστική περίοδο 2022-23

Aπόφαση για τη Νίκη Βόλου είχε η θεματολογία της συνεδρίασης της ΕΕΑ σήμερα Πέμπτη 13 Ιουλίου, σχετικά με την εγγυητική επιστολή της περιόδου 2022-23, με τα νέα να είναι θετικά για τους «κυανόλευκους».

Έτσι, σύμφωνα με την ΕΕΑ, η ΠΑΕ Νίκη Βόλου κατέθεσε τη σχετική αίτηση για επιστροφή της εγγυητικής επιστολής για την τελευταία αγωνιστική περίοδο, με την Επιτροπή να την αποδέχεται και να την επιστρέφει στην «κυανόλευκη» ΠΑΕ. Η ΠΑΕ Νίκη είναι μία από τις δύο που έλαβαν την εγγυητική επιστολή πίσω, με τον Ολυμπιακό Πειραιώς, τόσο για την ομάδα της Super League όσο και για το β΄ σύνολο της Super League 2, να είναι η έτερη.

Η επιστροφή της εγγυητικής επιστολής πάντως έχει τη δική της σημασία, καθώς αποτελεί απόδειξη ότι δεν υπάρχει καμία οικονομική διαφορά με οποιαδήποτε πλευρά με την ΠΑΕ Νίκη Βόλου και όλα κυλούν ομαλώς σ’ αυτό το επίπεδο για την ομάδα.

Από την άλλη, απορρίφθηκε ανάλογη αίτηση της ΠΑΕ Αιγάλεω, ενώ μετά από σχετική αίτηση του προπονητή Άγγελου Διγκόζη, κατέπεσε η εγγυητική επιστολή της ΠΑΕ ΟΦ Ιεράπετρας.

Xρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.