«Επιστρέψαμε στην πόλη μας και στα γνωστά μας στάνταρ»

Τόνισε στις δηλώσεις του ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος μετά το 2-0 επί του Καμπανιακού

Για πειστική εμφάνιση με πολύ καλή αμυντική λειτουργία, κυριαρχία σε όλον τον αγώνα και χαμένες ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ έκανε λόγο ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος στις δηλώσεις μετά την επικράτηση στο ματς με τον Καμπανιακό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 47χρονου τεχνικού στη συνέντευξη Τύπου (απόδοση magnesiasports):

«Επιστρέψαμε στην πόλη μας για παιχνίδι εντός έδρας, επιστρέψαμε και στα γνωστά περσινά στάνταρ. Για μένα είναι άρρηκτα συνδεδεμένα αυτά τα δύο. Το θετικό είναι ότι η αμυντική λειτουργία επανήλθε σε υψηλά επίπεδα.

Κυριαρχήσαμε σε όλον τον αγώνα και θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει και περισσότερα γκολ. Κινδυνέψαμε μόνο μία φορά στο πρώτο ημίχρονο από λάθος δικό μας, είχαμε την κατοχή, είχαμε την ηρεμία, είχαμε τελικές ενέργειες.

Ο Καμπανιακός, αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, που παραδόξως ήταν πολύ διαφορετική η εικόνα του, σε όλα τα άλλα παιχνίδια ήταν καλός. Και με την ΑΕΛ ισοφάρισε και με τον ΠΑΟΚ Β’ ανέτρεψε το σκορ. Έχω δει όλα τους τα παιχνίδια, οπότε είναι πολύ θετικό για μένα ότι δεν δεχτήκαμε καθόλου φάσεις παρά μόνο από ένα δικό μας λάθος στο πρώτο ημίχρονο.

Η αμυντική λειτουργία ήταν αυτή που έχουμε συνηθίσει. Τα παιδιά είχαν την κατοχή της μπάλας και δημιούργησαν ευκαιρίες στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου.

Προχωράμε, έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή με την ΑΕΚ Β’, η οποία είναι πολύ καλύτερη φέτος. Αυτή είναι η αλήθεια και αδικείται από τη βαθμολογική της θέση.

Το πρωτάθλημα είναι δύσκολο και θα χαθούν βαθμοί από όλες τις ομάδες. Μέχρι στιγμής το μοναδικό μελανό σημείο είναι το δεύτερο ημίχρονο με την Κοζάνη, γιατί το έχω ξαναπεί ότι και με τον Λεβαδειακό κάναμε εκπληκτικό παιχνίδι και με την Κοζάνη στο πρώτο ημίχρονο εκπληκτικό παιχνίδι και με τον Απόλλωνα Πόντου ήμασταν πολύ ψύχραιμοι παρά την ατυχία με το πρώτο γκολ που δεχτήκαμε στο τρίτο λεπτό.

Σήμερα ήμασταν πολύ πειστικοί και ας ελπίσουμε ότι τα παιδιά χτίζουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, αλλά έχει δύσκολα παιχνίδια και δύσκολες ομάδες και δεν θα είναι πουθενά εύκολο να νικήσεις.

Ως όμιλος έχουμε και τα μεσοβδόμαδα παιχνίδια, καθώς θα παίξουμε με τον Ηρακλή και θα πάμε μετά από τρεις μέρες στη Μυτιλήνη. Το καλό είναι ότι έχουμε μεγάλο βάθος στο ρόστερ φέτος. Στεναχωριέμαι πάρα πολύ για κάποια παιδιά που ακόμη δεν έχουν πάρει πολλά λεπτά συμμετοχής, όπως είναι ο Πέττας.

Γενικώς έχουμε ένα εξαιρετικό γκρουπ παιδιών, έχουμε τέσσερις στόπερ που θα μπορούσαν να παίζουν εύκολα και οι τέσσερις. Ο Χρήστος Γρομητσάρης, που σε κάποια παιχνίδια ήταν εκτός αποστολής, είναι ένα υπόδειγμα επαγγελματία. Δεν το συζητώ ότι είμαι πάρα πολύ τυχερός που έχω τέτοια παιδιά στην ομάδα.

Έχουμε βάθος φέτος. Όπως σε όλα τα πράγματα, έχουν υπάρξει και μια-δυο αστοχίες με παιδιά που έχουν δείξει ότι δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στο επίπεδο της ομάδας, το οποίο είναι πάρα πολύ υψηλό.

Εχουμε πολλά τρεξίματα και στις υψηλές ζώνες των τρεξιμάτων και στην κατοχή της μπάλας και τακτικά. Εχουμε πολλές λύσεις φέτος και πρέπει να βρω τον τρόπο να δώσω σε κάποια παιδιά που το αξίζουν ρυθμό, γιατί θα μας χρειαστούν όλοι»

Για τη μεγάλη παρουσία του κόσμου, παρόλο που το παιχνίδι ήταν Δευτέρα: «Εγώ νιώθω εκπληκτικά σ’ αυτήν την ομάδα και έχω αναλύσει τους λόγους. Ενας απ’ αυτούς είναι και ο κόσμος. Νιώθω μεγάλη τύχη που είμαι προπονητής σ’ αυτήν την ομάδα και σε λίγο θα συμπληρώσω έναν χρόνο εδώ».

Χρήστος Θανασούλης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.