Στο μικροσκόπιο του Ολυμπιακό Βόλου 19χρονος Σέρβος (video)

Συνεχίζονται οι μεταγραφικές αναζητήσεις για τους «ερυθρόλευκους»

Με δοκιμές επέστρεψε ο Ολυμπιακός Βόλου στις προπονήσεις το απόγευμα της Τετάρτης 7 Σεπτεμβρίου, μετά το διήμερο ρεπό που είχαν οι παίκτες, καθώς το τεχνικό επιτελείο των «ερυθρόλευκων» είχε μία πρώτη ευκαιρία να δει από κοντά και να ελέγξει τις δυνατότητες του 19χρονου επιθετικογενή Σέρβου Γιόβαν Στάβλιανιν που έχει προταθεί στην ομάδα και προέρχεται από την Κ19 της Ραντνίσκι.

Ο 19χρονος Βαλκάνιος μπήκε σε πρώτη φάση στο μικροσκόπιο του Σάκη Θεοδοσιάδη και των συνεργατών του, στην προπόνηση της Τετάρτης, ωστόσο δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη για πόσο θα μείνει στην ομάδα, με το τεχνικό επιτελείο να καλείται ν’ αποφασίσει με αγωνιστικά κριτήρια, και τη διοίκηση εφόσον κριθεί ότι ο παίκτης μπορεί να προσφέρει να διαπραγματευτεί με βάση τα οικονομικά δεδομένα. Βέβαια, είναι αμφίβολο αν ένας παίκτης χωρίς εμπειρία γενικότερα αλλά και ειδικότερα από την ελληνική πραγματικότητα μπορεί να προσφέρει άμεσα στον Ολυμπιακό Βόλου που αυτήν τη στιγμή χρειάζεται έμπειρους παίκτες.

Δείτε το promo video του παίκτη που υπάρχει στο διαδίκτυο:

Από την άλλη, ο Σάκης Θεοδοσιάδης έχει τονίσει ότι προκρίνει τις λύσεις των Ελλήνων παικτών, αλλά μέχρι στιγμής αρκετοί έμπειροι ποδοσφαιριστές έχουν δεχθεί κρούση, αλλά οι απαντήσεις σε πολλές περιπτώσεις δεν είναι αυτές που θα ήθελαν οι διοικούντες και το τεχνικό επιτελείο του βολιώτικου συλλόγου. Συν τοις άλλοις πάντως θα πρέπει να υπολογίσει κανείς ότι μία λύση από το εξωτερικό σε κανονικές συνθήκες θα είναι πιο κοστοβόρα για οποιοδήποτε σωματείο.

Όσον αφορά τη χθεσινή προπόνηση, ο Σάκης Θεοδοσιάδης είχε τη συντριπτική πλειοψηφία των παικτών στη διάθεσή του, ενόψει και του κυριακάτικου φιλικού με αντίπαλο τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου στην Άλλη Μεριά. Μοναδικός απών ήταν ο Χατζηπλής, που τραυματίστηκε στο φιλικό με τον ΠΟ Φήκης και δεν είναι ακόμη έτοιμος να ακολουθήσει το πρόγραμμα της προπόνησης.

Τέλος, στην Καβάλα κατέληξε ο Γιώργος Ιορδανίδης. Ο έμπειρος επιθετικός που «ακούστηκε» για τον Ολυμπιακό Βόλου συμφώνησε με τη μακεδονίτικη ομάδα, που θ’ αγωνιστεί κι αυτήν στη Γ’ Εθνική. Πάντως, εδώ και μέρες είχε ατονήσει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού Βόλου για την περίπτωσή του, καθώς είχε χαρακτηριστικά αργήσει ν’ ανταποκριθεί στην κρούση που του είχαν κάνει οι «ερυθρόλευκοι».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.