Ετοιμασίες για κύπελλο στη Νίκη Βόλου

Υποδέχεται τον Βίκο Ιωαννίνων το απόγευμα της Τετάρτης 21/09-Το ρόστερ και οι μεταγραφές

Μικρό είναι το χρονικό διάστημα κατά το οποίο η ομάδα μπάσκετ της Νίκης Βόλου πραγματοποιεί την προετοιμασία της, ωστόσο καλείται πλέον μεθαύριο Τετάρτη 21/09 στις 17:00 να δώσει τον πρώτο της επίσημο αγώνα, με αντίπαλο τον δυνατό και ιδιαίτερα ενισχυμένο και φιλόδοξο Βίκο Ιωαννίνων στο κλειστό της Νέας Ιωνίας.

Τη δυναμική του Βίκου Ιωαννίνων αναγνωρίζει σε τοποθέτησή ης και η πλευρά της Νίκης, καλώντας τον κόσμο της ομάδας μας και τους φίλους του μπάσκετ στην πόλη του Βόλου να παραβρεθούν στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας, δίνοντας όπως σημειώνει: «Την απαραίτητη ώθηση στους παίκτες και το τεχνικό μας επιτελείο, προκειμένου να φθάσουν στη νίκη». Παράλληλα σημειώνει ότι γενική είσοδος ορίστηκε στα 5 ευρώ, ενώ θα διατίθενται και κάρτες διαρκείας για τη νέα χρονιά.

Πάντως, στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, το τεχνικό επιτελείο της Νίκης Βόλου μετράει απουσίες, καθώς ο 21χρονος πλέι μέικερ Δημήτρης Τσεζμετζίδης έχει ενοχλήσεις στον αχίλλιο τένοντα και μάλιστα ακολουθεί θεραπεία με ενέσεις, και αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για 10-14 περίπου μέρες συνολικά. Από την άλλη, με ελλιπή προετοιμασία αναμένεται να είναι διαθέσιμος ο Σπανόπουλος.

Με 17 παίκτες το ρόστερ

Την ίδια στιγμή, η Νίκη Βόλου δείχνει να έχει οριστικοποιήσει το ρόστερ της, με 17 παίκτες να είναι στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου, και μάλιστα σ’ αυτούς συμπεριλαμβάνονται και πέντε αθλητές από τις ομάδες Παίδων και Εφήβων.

Μάλιστα, οι συγκεκριμένοι θα συμμετέχουν σε προπονήσεις και κάποιους αγώνες εφόσον προκύπτει κενό στη δωδεκάδα πριν από κάθε αναμέτρηση. Mάλιστα, ο μ.ό. ηλικίας φτάνει τα 22,11 έτη, δείχνοντας τη νεανικότητα του συνόλου της Νίκης. Οι 17 παίκτες που θα είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας της Νίκης Βόλου για τη νέα χρονιά θα είναι οι εξής: Ονοματεπώνυμο Θέση     Ύψος     Ηλικία

Ζησόπουλος Παναγιώτης             PG          1.80        22

Τσεζμετζίδης Δημήτρης PG          1.88        21

Σούλης Χρήστος               PG          1.91        17

Ανδρεόγλου Αλέξης       PG          1.75        16

Βερτζάγιας Άρης              PG – SG 1.84        22

Σιπητάνος Θανάσης       PG – SG 1.82        24

Κωστούλας Αποστόλης SG           1.92        23

Κουτσομπόρης Δήμος    SG           1.84        20

Κουτίνας Θανάσης         SF           1.95        35

Μόκας Χρυσόστομος     SF           1.93        16

Βρεττάς Βασίλης              SF-PF     1.97        25

Δελεντζές Γεράσιμος      SF-PF     2.03        18

Τουτουντζόγλου Βαγγέλης          SF-PF     1.95        17

Σπηλιόπουλος Παναγιώτης         PF           2.02        32

Σπανόπουλος Παναγιώτης          PF-C      2.01        22

Ψιλοβίκος Αντώνης        PF-C       1.95        17

Παπαδόπουλος Νίκος   C             2.10        29

Δύσκολα ο Γάλλος Εντόου

Την ώρα πάντως που οι «κυανόλευκοι» προετοιμάζονται για το μεθαυριανό πρώτο παιχνίδι, το ερώτημα είναι αν έχουν οι ολοκληρωθεί οι μεταγραφικές κινήσεις, με τον Γάλλο Εντόου να κερδίζει μεν τις εντυπώσεις αλλά να μην υπάρχουν τα οικονομικά δεδομένα για να παραμείνει στην ομάδα.

Ο πλέον δύο μέτρων ύψους σέντερ έχει πολύ καλά στοιχεία, αλλά τόσο το κασέ του όσο και οι οικονομικές απαιτήσεις για τη γραφειοκρατική διαδικασία καθιστούν απαγορευτική την παραμονή του στην ομάδα. Πιθανότατα αν δεν βρεθεί άμεσα άλλη λύση τότε να πορευτεί η ομάδα ως έχει, περιμένοντας τη μεταγραφική περίοδο του χειμώνα.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.