Ετοιμότητα για την ενίσχυση της Νίκης

Μετά τον Στίκα ακολουθούν οι Γκαραβέλης και Ναά

Ετοιμες τις επόμενες μεταγραφικές της κινήσεις έχει η Νίκη Βόλου, που έχει κάνει την σωστή προεργασία στον τομέα αυτό και μετά την πρώτη απόκτηση του Πατρινού κεντρικού αμυντικού Απόστολου Στίκα, παίκτης της μπορεί να θεωρείται και ο 21χρονος Καμερουνέζος αριστερός μπακ Ζοζέφ Αντουάν Ναά, όλο και πιο κοντά είναι και ο γκολκίπερ Γκαραβέλης και αναμένεται και επισημοποίηση για τις ανανεώσεις με Κρητικό και Ανδρέου.

Ο 21χρονος νεαρός Καμερουνέζος Joseph Antoine Na’a (17/2/2002) που φαίνεται να έχει έρθει σε συμφωνία με τη Νίκη, ήρθε πρώτη φορά στην Ελλάδα, το 2020-21 και φόρεσε 17 φορές τη φανέλα του Ασπρόπυργου στο πρωτάθλημα της Football League, ενώ το καλοκαίρι του 2021 μετακόμισε πρώτη φορά στον Βόλο και στον Ολυμπιακό Β., με τα χρώματα του οποίου είχε 9 συμμετοχές στη Super League 2. Από τον Ιανουάριο του 2022 φόρεσε τη φανέλα της Κηφισιάς, καταγράφοντας 27 συμμετοχές και κατακτώντας φέτος και το πρωτάθλημα.

Ο 31χρονος τερματοφύλακας Σάκης Γκαραβέλης που έχει αγωνιστεί σε Κοζάνη, Ξάνθη, Πανθρακικό, ΝΠΣ Βόλος και Λαμία είναι πρώτη επιλογή για τη θέση του τερματοφύλακα και αναμένεται η απάντησή του στην πρόταση που του έχει καταθέσει η διοίκηση της Νίκης που μπορεί να έχει κι άλλες λύσεις αλλά ποντάρει περισσότερο στο “ναι” του Κοζανίτη γκολκίπερ.

Στη Νίκη δείχνουν ετοιμότητα έχοντας επεξεργαστεί την μεταγραφική λίστα και έχοντας βρει τα πρόσωπα για τις θέσεις που πρέπει να καλύψει είναι στο τελικό στάδιο των συνομιλιών και αναμένονται ανακοινώσεις…

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.