Φώναξε «παρών» στο ΕΑΚ ο Ολυμπιακός Βόλου

Η πρώτη ανοιχτή προπόνηση, πριν την έναρξη της αγωνιστικής δράσης στην Α’ ΕΠΣΘ

Με τον κόσμο να δίνει δυναμικό «παρών», να φωτίζει τον ουρανό με βεγγαλικά και να δονεί το ΕΑΚ με τα συνθήματά του, ο Ολυμπιακός Βόλου λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΘ έκανε την πρώτη του ανοιχτή προπόνηση το απόγευμα της Δευτέρας 18.09 για τους φίλους και τους οπαδούς του, στην επιστροφή του στο… σπίτι του και δίνοντας το στίγμα για την επόμενη ημέρα.

Ρεπορτάζ: Χρυσόστομος Τρίμμης

Έστω και αν αυτή η επόμενη ημέρα είναι δύσκολη, όπως αναφέρουν τα μέλη της ομάδας, καθώς οι στόχοι αφορούν αποκλειστικά και μόνο στην επιστροφή στη Γ’ Εθνική, η αισιοδοξία δεν έλειπε απ’ όλους.

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις που έκανε ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Στέλιος Αρσένος, καθώς μίλησε για μία δύσκολη χρονιά, από τη στιγμή που η ομάδα είναι στην Α’ ΕΠΣΘ, τονίζοντας ότι στόχος είναι να γίνει σκληρή δουλειά για να επιτευχθούν οι στόχοι και να φτάσει η ομάδα εκεί που της αξίζει. Δεν παρέλειψε να δηλώσει ότι η πόρτα είναι για όλους ανοιχτή.

«Να ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία σε όλους. Συγκινητική παρουσία του κόσμου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ. Είναι τιμή μου που θα ηγηθώ φέτος της ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου σε μία δύσκολη χρονιά. Θεωρώ ίσως η πιο δύσκολη χρονιά του Ολυμπιακού Βόλου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κο Ιωάννη Παπαδόπουλο για την τιμή που μου έκανε. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι εγώ, οι ποδοσφαιριστές, όλο το σταφ, όπως λειτουργούμε τώρα, θα είμαστε αθόρυβοι.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει περάσει πάρα πολλά και θέλουμε μέσα από σκληρή δουλειά να αποδεικνύουμε με πράξεις και να τον κάνουμε περήφανο. Δεν είναι εύκολο να χτιστεί μία ομάδα από το μηδέν. Εμείς όμως είμαστε εδώ να βάλουμε ένα λιθαράκι να φτάσουμε τον Ολυμπιακό εκεί που αξίζει. Προσπαθούμε να αναβαθμίσουμε την ομάδα σε όλα τα επίπεδα. Χρειαζόμαστε τη στήριξη. Η πόρτα είναι ανοιχτή για όλους. Καταλαβαίνετε ότι όταν χτίζεις μία ομάδα από την αρχή πόσο δύσκολο είναι, όπως είπα. Εμείς όμως έχουμε την όρεξη και θα φτάσουμε τον Ολυμπιακό εκεί που του αρμόζει».

Από εκεί και πέρα, ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» παραδέχθηκε ότι δεν αποκλείονται μεταγραφικές προσθήκες τις τελευταίας στιγμής. «Το ρόστερ δεν έχει κλείσει ακόμη. Κοιτάμε, σε συνεργασία με τον Τάσο Κυριάκο, ό,τι καλύτερο υπάρχει στον νομό να βρεθεί στην ομάδα του Ολυμπιακού. Έχουμε περιθώριο. Θα δούμε στη συνέχεια. Αν βρεθεί κάτι αξιόλογο πραγματικά, θα πλαισιώσει την ομάδα του Ολυμπιακού. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και πάλι για την παρουσία του κόσμου» , υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

«Να έχουμε ο ένας τον άλλον στις δύσκολες στιγμές της Θεσσαλίας»

Ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού Βόλου, Γιάννης Παπαδόπουλος, δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις, θεωρώντας ότι η βραδιά ήταν αφιερωμένη στον κόσμο και τους παίκτες της ομάδας και έτσι, ο γενικός αρχηγός των «ερυθρόλευκων» Τάσος Κυριάκος ανέλαβε να μιλήσει στα ΜΜΕ και έστειλε το δικό του μήνυμα τόσο για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, με την αυλαία της ν’ ανοίγει το Σαββατοκύριακο 23-24 Σεπτεμβρίου στην Α’ ΕΠΣΘ, χωρίς να ξεχνά τα δεινά που έχουν προκληθεί σε όλη τη Θεσσαλία, από τη θεομηνία που ξέσπασε πριν δύο εβδομάδες.

«Να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική σεζόν και στον Ολυμπιακό Βόλου αλλά και σε όλες τις ομάδες του νομού. Σίγουρα είναι κάτι πρωτόγνωρο για τον Ολυμπιακό ν’ αγωνίζεται στο Α’ Ερασιτεχνικό. Έχουμε στήσει μία ομάδα η οποία θέλουμε να πρωταγωνιστήσει στον αγωνιστικό χώρο.

Δουλεύουμε μέρα νύχτα γι’ αυτό και το προπονητικό τιμ, και οι παίκτες και η διοίκηση οργανωτικά» σημείωσε ο γενικός αρχηγός του Ολυμπιακού Βόλου και επεξήγησε ότι: «Προσπαθούμε κάθε μέρα να βελτιώνουμε τις γηπεδικές εγκαταστάσεις και ό,τι άλλο, για να αισθάνονται οι ποδοσφαιριστές καλά. Αρχής γενομένης από το παιχνίδι του Σαββατοκύριακου που αρχίζει το πρωτάθλημα, να ξεκινήσουμε με ένα θετικό αποτέλεσμα. Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που βρέθηκε στην πρώτη».

Όσον αφορά το μήνυμά του για την πλημμυρόπληκτη Θεσσαλία, ο Τάσος Κυριάκος σημείωσε τα εξής: «Τον τελευταίο καιρό η Θεσσαλία περνάει πολύ δύσκολες στιγμές.  Ακόμη και κόσμος που ήθελε να παραβρεθεί, είναι δύσκολο μετά από αυτό που βιώσαμε τις τελευταίες 15 ημέρες. Ελπίζω να το ξεπεράσουν γρήγορα. Να υπάρχει υγεία γι’ αυτούς και τις οικογένειές τους και σιγά σιγά όλα νομίζω θα φτιάξουν με υπομονή. Και αν έχουμε ο ένας τον άλλον, που σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές τις τελευταίες ημέρες δείχνουμε ότι ως λαός οι Έλληνες ο ένας βοηθάει τον άλλον, νομίζω ότι θα καταφέρουμε πολλά, αν είμαστε ενωμένοι».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.