Football League: H ακτινογραφία της 18ης αγωνιστικής

Στα παιχνίδια της 18ης και τελευταίας αγωνιστικής για την αγωνιστική περίοδο 2020-21 της Football League αναφέρθηκε σε δημοσίευμά της η διοργανώτρια Αρχή, τονίζοντας τις… ισοπαλίες της Νίκης Βόλου, αλλά και το 3-3 ανάμεσα σε Ολυμπιακό Βόλου και Πιερικό που είχε να κάνει την εμφάνισή του πάνω από δεκαετία και για τις δύο ομάδες.

Συγκεκριμένα, η Ένωση SL2-FL τονίζει ότι η Νίκη Βόλου έκανε ένα εντυπωσιακά μεγάλο αριθμό ισοπαλιών, 10 από τα 18 παιχνίδια της, και ακόμα πιο μεγάλο εκτός έδρας, με επτά ισοπαλίες σε εννέα αγώνες, μετά και το 0-0 στην έδρα της Επισκοπής!

Από την άλλη, αναφέρει ότι το πιο πλούσιο παιχνίδι έγινε στη Νεάπολη του Βόλου. Εκεί ο Ολυμπιακός Βόλου προηγήθηκε με 3-1 του Πιερικού και φάνηκε ότι ο Βασίλης Βούζας θα συνόδευε με νίκη το 200ο παιχνίδι του ως προπονητής σε όλα τα πρωταθλήματα. Ωστόσο ο Πιερικός ισοφάρισε σε 3-3, ένα σκορ, που ο Ολυμπιακός Βόλου είχε να φέρει 13 χρόνια και ο Πιερικός 11!

Αξίζει να σημειωθεί, όπως αναφέρει και η Ένωση, ότι μέσα σε τρεις μήνες ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα της Football League. Σε 180 αγώνες είχαμε 359 γκολ, για ένα μόλις γκολ δηλαδή δεν φτάσαμε το μέσο όρο ακριβώς δύο γκολ ανά αγώνα.

Ο Γιάννης Λουκίνας της Βέροιας και ο Θόδωρος Τσιριγώτης της Επισκοπής πέτυχαν από εννέα γκολ και ήταν οι πρώτοι σκόρερ στον όμιλό τους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.