Για πέμπτη φορά στη Νεάπολη φέτος η Νίκη Βόλου

Mε αντίπαλο αυτήν τη φορά την Αναγέννηση Καρδίτσας

Oι αλλαγές γηπέδου για τη Νίκη Βόλου είναι πλέον σύνηθες φαινόμενο και σειρά πήρε η αναμέτρηση με την Αναγέννηση Καρδίτσας, αφού κι αυτή θα διεξαχθεί στη Νεάπολη, την ερχόμενη Δευτέρα, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Super League 2.

Αυτό θα είναι το πέμπτο παιχνίδι που θα δώσει φέτος στη Νεάπολη η Νίκη Βόλου, έχοντας δύο νίκες, μία ισοπαλία αλλά και μία ήττα μέχρι στιγμής στις προηγούμενες αναμετρήσεις, θέλοντας όμως να πάρει κι αυτή τη φορά το θετικό αποτέλεσμα.

Συγκεκριμένα η αρχή είχε γίνει την 8η αγωνιστική απέναντι στον ΠΟΤ Ηρακλής, σε βάρος του οποίου είχε επικρατήσει 3-1. για τη 10η αγωνιστική η Νίκη φιλοξένησε τον Μακεδονικό στο ίδιο γήπεδο, γνωρίζοντας την ήττα 1-2, ενώ για τη 13η αντιμετώπισε εκεί τον ΠΑΟΚ Β’, τον οποίο νίκησε 3-2 με ανατροπή από το 1-2. Το πιο πρόσφατο παιχνίδι που έδωσαν στη Νεάπολη οι «κυανόλευκοι» είναι αυτό με την ΑΕΚ Β’, με την οποία έμειναν στο 1-1 για τη 19η αγωνιστική στον α’ όμιλο της Super League 2.

Δείτε άλλωστε ΕΔΩ τι δήλωσε ο συνεργάτης του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, Στέλιος Βενετίδης, για το συγκεκριμένο γήπεδο ενόψει του αγώνα με τους «κιτρινόμαυρους» της Καρδίτσας, μετά την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πόντου.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.