Για τον αγώνα στο Αλκαζάρ προετοιμάζεται πλέον η Νίκη Βόλου

Συγκέντρωση ενόψει Λάρισας…

Αφού ολοκληρώθηκε το παιχνίδι με τη Βέροια, πολλά είχαν να σκεφτούν και να πουν (κατά κύριο λόγο μεταξύ τους) τα μέλη της Νίκης Βόλου, με τον Αλέκο Βοσνιάδη να δίνει το στίγμα για το τι πρέπει ν’ ακολουθήσει, αρχής γενομένης από το εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με αντίπαλο την ΑΕΛ στη Λάρισα.

Οι απώλειες βαθμών στις δύο πρώτες αγωνιστικές απλά αυξάνουν το άγχος, που πρέπει όμως ν’ αποβάλλουν τα μέλη της Νίκης, έχοντας μπροστά τους μία δύσκολη αποστολή. Άλλωστε η ΑΕΛ είναι μία ομάδα με ίδιους στόχους με αυτούς των «κυανόλευκων», έχοντας κι αυτή απώλειες βαθμών την περασμένη αγωνιστική, μετά την ήττα 1-0 από τον ΠΑΟΚ Β’ στη Θεσσαλονίκη.

Προφανώς και η δουλειά προέχει για τον Αλέκο Βοσνιάδη και τους παίκτες του, με τον προπονητή της Νίκης Βόλου ν’ αποφασίζει να μην κάνει ξανά δηλώσεις μετά από αγώνα (ίσως και σε ΜΜΕ, χωρίς να διευκρινίζεται πάντως το γιατί…).

Με την έναρξη της προετοιμασίας τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου, σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση, το πρόγραμμα είχε βάρη, παιχνίδια κατοχής μπάλας και τακτική. Από εκεί και πέρα, μετά την αναγκαστική αλλαγή του στο παιχνίδι με τη Βέροια, ο Αναστασίου έκανε μαγνητική και αναμένονται τα αποτελέσματα για να φανεί αν θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα του Σαββάτου στο Αλκαζάρ.

Tι είχε γίνει στο φιλικό του καλοκαιριού

Αν και είναι δεδομένο ότι Αλέκος Βοσνιάδης και Παναγιώτης Γκουτσίδης (προπονητής της ΑΕΛ) δεν άνοιξαν όλα τα χαρτιά τους στο φιλικό του φθινοπώρου (17 Σεπτεμβρίου είχε διεξαχθεί στο στάδιο της Νεάπολης) οι δύο ομάδες είχαν δώσει κάποια δείγματα στη μεταξύ τους αναμέτρηση.

Μάλιστα είχε προηγηθεί φιλικό της Νίκης με τη Βέροια που είχε λήξει με σκορ 1-1, όπως και ο πρόσφατος αγώνας του πρωταθλήματος, με τη Νίκη να έχει μία γενικά καλή εμφάνιση. Δεν ήταν το ίδιο καλή όμως και απέναντι στην ΑΕΛ, από την οποία είχε ηττηθεί 0-2 και κάπως έτσι άρχισε η μουρμούρα του καλοκαιριού για τους «κυανόλευκους».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.