ΓΣ Αλμυρού: «Η μεγαλύτερη ημέρα για την ομάδα μας»

Μπορεί να χρειάζεται ακόμη ανάδειξη πρωταθλητή στην Α1 ΕΣΚΑΘ, ωστόσο ο ΓΣ Αλμυρού πανηγυρίζει ήδη τη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας για την περίοδο 2020-21, με τη Διοικούσα Επιτροπή να εκφράζει την ικανοποίηση και τον ενθουσιασμό της για τη συγκεκριμένη εξέλιξη.

Αυτό φαίνεται και από τη διαδικτυακή τοποθέτηση, που ξεχειλίζει από αυτόν τον ενθουσιασμό, με τη Διοικούσα Επιτροπή του Συλλόγου να κάνει λόγο για την πιο σημαντική ημέρα από την ίδρυση του τμήματος καλαθοσφαίρισης. Χαρακτηριστικά αναφέρονται τα εξής:

«Σήμερα είναι η μέρα οπού θα μείνει βαθιά χαραγμένη στην μνήμη όλων των φιλάθλων της πόλης του Αλμυρού.

Σήμερα είναι πιο σημαντική μέρα από την ίδρυση του τμήματος καλαθοσφαίρισης του ΓΣ Αλμυρού. Σήμερα η ομάδα μας πανηγυρίζει την άνοδό της στην Γ’ Εθνική κατηγορία κατηγορία για πρώτη φορά στην μακρόχρονη ιστορία του τμήματος καλαθοσφαίρισης.

Σήμερα ήρθε το επιστέγασμα μιας προσπάθειας νέων ανθρώπων με μεράκι για το μπάσκετ, μιας παρέας νέων ανθρώπων που έχουν όλοι φορέσει την φανέλα του ιστορικού μας συλλόγου και που πραγματικά αγαπούν και θέλουν να πάνε όσο πιο ψηλά γίνεται το μπάσκετ της πόλης του Αλμυρού.

Σήμερα είναι η μέρα αφιερωμένη σε όλους αυτούς τους μεγάλους πρωταγωνιστές (προπονητή και παίκτες) που κατάφεραν να κάνουν το όνειρό μας πραγματικότητα. Σήμερα πανηγυρίζουν όλοι οι πιστοί φίλαθλοι της ομάδας αλλά και οι επιχειρηματίες-χορηγοί της ομάδας που βλέπουν ότι η στήριξή τους άξιζε κι έπιασε τόπο.

Σήμερα όλη η πόλη γίνεται μία ομάδα και πανηγυρίζει την ιστορική άνοδο της ομάδας μπάσκετ του ΓΣ Αλμυρού στην Γ’ Εθνική κατηγορία εν μέσω των δύσκολων καιρών που λόγω της πανδημίας που περνάμε…

Η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης θέλει να συγχαρεί όλους τους συντελεστές αυτής της μεγάλης επιτυχίας (προπονητή, παίκτες, φιλάθλους, χορηγούς και θέλει να δηλώσει ότι η ομάδα θα είναι πιστή στο ραντεβού της με την ιστορία και την άνοδο στη Γ’ Εθνική».