Οι κατηγορίες και οι τιμές των διαρκείας της Νίκης

Φυσικά, στην εκδήλωση της Νίκης στο Αββαείο έγιναν γνωστές οι κατηγορίες και οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας από τον υπεύθυνο Τύπου της ποδοσφαιρικής ομάδας, Σάκη Νταφέκα. Η πρώτη κατηγορία είναι τα Gold των 200 ευρώ, που έχουν είσοδο στο Parking του Πανθεσσαλικού και οι κάτοχοί τους κάθονται στα δερμάτινα καθίσματα. Η δεύτερη κατηγορία είναι τα Basic, που κοστίζουν 100 ευρώ και έχουν πρόσβαση σε όλες τις θύρες πλην αυτής των επισήμων. Η τρίτη κατηγορία είναι τα Fans για τους οργανωμένους με κόστος 70 ευρώ, η τέταρτη τα Ladies για τις γυναίκες με 50 ευρώ και η πέμπτη τα Kids, που είναι για τα παιδιά 13-18 ετών και κοστίζει μόλις 20 ευρώ. Οι άνεργοι θα μπορούν επίσης να παίρνουν το διαρκείας τους με 70 ευρώ.

Επίσης υπάρχει και ένα εισιτήριο υπό μορφή χορηγίας, που κοστίζει 500 ευρώ και λέγεται Premium. Θα βγουν μόλις 30 και την πρώτη κάρτα πήρε ο Νίκος Κακουλίδης.

Τα διαρκείας θα διατίθενται καθημερινά από την Τρίτη (31/7) στα γραφεία της Ερασιτεχνικής από τις 11-2 και από τις 5-8.

Μετά την παρουσίαση των διαρκείας, ο Νίκος Ιμεράι απευθύνθηκε στον κόσμο που γέμισε το Αββαείο και είπε: «Στόχος είναι η άνοδος και με κάθε τρόπο και θυσία θα πρέπει ν’ αλλάξουμε κατηγορία. Εδώ που είμαστε φθειρόμαστε. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε σήμερα κοντά μας και στηρίζει την ομάδα. Όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να πάμε τον σύλλογο ψηλά».

Ο Νίκος Ιμεράι στο Αββαείο
Ο Σάκης Νταφέκας παρουσίασε τα διαρκείας
Το παρών φυσικά στην εκδήλωση έδωσαν οι παίκτες της Νίκης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.