Ιμεράι: “Οικονομικά είμαι μόνος, είναι η χειρότερη χρονιά στα έσοδα”

Ότι έχει μείνει μόνος στο οικονομικό κομμάτι και πως ο κόσμος της Νίκης Βόλου δεν έχει βοηθήσει όσο θα έπρεπε ούτε στα εισιτήρια διαρκείας ούτε με την προσέλευσή του στο γήπεδο γενικότερα με εξαίρεση το ντέρμπι του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό, τόνισε ο Νίκος, πρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου του συλλόγου σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Sport Fm 89.5 και την εκπομπή «Σφύριξα κι έληξες».

Ο διοικητικός ηγέτης των κυανόλευκων επισήμανε ο μόνος δρόμος, για να είναι η Νίκη μία μεγάλη ομάδα είναι να την αγκαλιάσουν οι φίλαθλοί της, ενώ ανέφερε πως τέθηκε επικεφαλής με έναν μόνο στόχο, την άνοδο, και πως, αν δεν καταφέρει, μετά δε θα έχει νόημα να συνεχίσει.

Μεγάλη σημασία έχει και η δήλωση του κ. Ιμεράι πως αυτός πληρώνει κι αυτός κάνει κουμάντο, ενώ σε ό,τι αφορά τη λύση συνεργασίας με τον Γιώργο Κούτση υποστήριξε ότι δεν κατάφερε να διαχειριστεί σωστά την κατάσταση και πως οι εμφανίσεις της ομάδας, υπονοώντας κυρίως αυτή με τον Ολυμπιακό Βόλου, απομάκρυναν τον κόσμο από το γήπεδο.

Σχετικά με την επιλογή Ντόστανιτς, υπογράμμισε ότι ήταν δύσκολο να τον πείσει και πως σκοπός της πρόσληψής του είναι να φτιάξει την ομάδα και για του χρόνου, που θα αγωνίζεται, όπως όλοι ελπίζουν, σε ανώτερη κατηγορία. Αναλυτικά ο κ. Ιμεράι μίλησε στον Sport Fm 89.5:

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.