Ιμεράι: Τσουτσέκι ο Αποστολίδης, που του τάζουν πράγματα κάποιοι ανύπαρκτοι

Η απάντηση του προέδρου της Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης στον τερματοφύλακα της ομάδας

Την απάντησή του στον Μανώλη Αποστολίδη και τα όσα δήλωσε στη συνέντευξή του στο Magnesiasports έδωσε ο πρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου, Νίκος Ιμεράι. Ο ισχυρός άνδρας των κυανόλευκων, μιλώντας στον Blue Heart Fm 105.1 αποκάλεσε «τσουτσέκι»  τον τερματοφύλακα της Νίκης, στον οποίον τάζουν πράγματα κάποιοι ανύπαρκτοι, χωρίς να τους κατονομάσει, αλλά είπε ότι τα ίδια άτομα βάζουν τρικλοποδιές και εμπόδισαν την ομάδα να πάρει την άνοδο. Ακόμη, ο κ. Ιμεράι κάλεσε τον Μάνο Αποστολίδη, τον οποίον χαρακτήρισε και κωλοτούμπα, να πει δημόσια πόσα χρήματα πήρε από τη Νίκη, εκτιμώντας ότι το ποσό που έλαβε δεν το παίρνουν ούτε παίκτες Α’ Εθνικής. Ο παράγοντας της Νίκης Βόλου τόνισε επίσης ότι θα ζητήσει την ψήφο εμπιστοσύνης των μελών της Ερασιτεχνικής Νίκης και εξέφρασε την πίστη του ότι θα του τη δώσουν.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο κ. Ιμεράι στον Blue Heart Fm 105.1:

«Εγώ χρωστάω στους παίκτες ένα μήνα. Αν ανέβαζαν την ομάδα, θα έπαιρνα κι αυτά τα χρήματα. Αυτό είχαμε πει και με τους αρχηγούς.

Ο Αποστολίδης δεν έχει πάρει άδεια να βγει να μιλήσει, γιατί είναι παίκτης της Νίκης. Το ότι έδωσε συνέντευξη δύο μέρες πριν τη Γενική Συνέλευση σημαίνει ότι υπάρχει μία σκοπιμότητα και κάποιοι τον έβαλαν να μιλήσει. Ξεμπροστιάζει κάποιους ανθρώπους, που μόνο το καλό της ομάδας δε θέλουν. Είναι ντε φάκτο. Να υπενθυμίσω στον κ. Αποστολίδη ότι είναι … κωλοτούμπας, γιατί άλλα έλεγε σε προηγούμενη συνέντευξη για μένα: “Ο κ. Ιμεράι είναι ένας ειλικρινής άνθρωπος, που παλεύει και αγαπά την ομάδα και προσπαθεί να μας το δείχνει. Αυθεντικός σε όσα λέει και εύχομαι να του δώσουμε τη χαρά της ανόδου, γιατί είναι σα μικρό παιδί, όταν η ομάδα πηγαίνει καλά. Το χαίρεται με την ψυχή του”.

Του Αποστολίδη του είχα πει “ανεβάστε την ομάδα και όλοι θα πάρετε τα λεφτά σας”, πράγμα το οποίο δεν έπραξαν. Τα παιδιά αυτά έχουν πληρωθεί για πρωταθλητισμό. Θα γελάσει όλη η Ελλάδα, αν μάθουν πόσα λεφτά πήρε ο Αποστολίδης. Τόσα χρήματα που πήρε, δεν έχουν πάρει παίκτες ούτε Β’ ούτε Α’ Εθνικής. Να βγει δημοσίως και να πει πόσα χρήματα πήρε, αλλά δεν τον συμφέρει. Είναι μεγάλος κωλοτούμπας.

Όντως τους χρωστάω έναν μήνα, αλλά έχουν πάρει καλά λεφτά, για να κάνουν πρωταθλητισμό, κάτι που δεν έκαναν. Βγήκε η ομάδα; Πήραν όμως ένα σκασμό λεφτά και βγαίνουν τώρα και λένε ότι πονάνε την ομάδα; Πώς την πονάνε;

Εσύ θα παίρνεις τα ωραία σου τα λεφτά κι εμείς θα πάρουμε… να μην πω… Δηλαδή εμείς να τα χάσουμε όλα κι εσείς να τα πάρετε όλα; Αυτή είναι δεν είναι αγάπη όμως. Κάποιοι να τα παίρνουν όλα και κάποιοι να μην παίρνουν τίποτα. Ούτε τη χαρά της ανόδου. Εμείς να ‘μαστε οι μ…κες που πληρώνουν; Όχι, κύριε Αποστολίδη, δεν είναι έτσι. Και τον προκαλώ δημόσια να βγει και να πει πόσα λεφτά έχει πάρει στη Νίκη, για να ξέρει και όλος ο κόσμος. Και έχει τα μούτρα και μιλάει τώρα. Είναι μεγάλος κωλοτούμπας.

Μετά τον αγώνα με τον Θεσπρωτό μου λέει “πρόεδρε, ό,τι και να πεις έχεις δίκαιο”. Τώρα άλλαξε, γιατί κάποιοι άλλοι του έταξαν πράγματα του … κυρίου Αποστολίδη. Να ξέρει όμως ότι είμαι τρία χρόνια στον σύλλογο και περισσότερο από μένα δεν πονάει τη Νίκη ο Αποστολίδης και κάθε Αποστολίδης. Είμαι τρία χρόνια και ματώνω. Βγαίνει τώρα το … τσουτσέκι, που του τάζουν πράγματα κάποιοι ανύπαρκτοι, γιατί πράγματι ανύπαρκτοι είναι. Ποιοι είναι αυτοί που του τάζουν πράγματα; Ο κόσμος της Νίκης βλέπει τα παρασκήνια και τα πάντα. Αυτοί είναι οι ίδιοι άνθρωποι που εμπόδισαν την ομάδα να βγει και βάζουν τρικλοποδιές.

Εγώ στη συνέλευση θα ζητήσω ψήφο εμπιστοσύνης και ο κόσμος της Νίκης θα κρίνει. Έχουμε και έτοιμο πλάνο. Ο κόσμος, πιστεύω, θα διαλέξει ό,τι είναι καλύτερο για την ομάδα. Έχουμε δείξει τα προηγούμενα χρόνια ποιος είναι για το καλό της ομάδας.

Ακόμη και πριν τα παιχνίδια με τον Θεσπρωτό οι παίκτες πληρώθηκαν. Όλος ο κόσμος μου έλεγε “μην τους πληρώνεις”. Αλλά εμείς οι μ…κες τους δίναμε μπροστάντζες».

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.