Ήττα 2-0 για τον Ολυμπιακό Βόλου από τον Απόλλωνα Πόντου

Στο εξ αναβολής παιχνίδι που διεξήχθη στην Κατερίνη

Μπορεί ν’ ανακάτεψε την τράπουλα και να έβαλε αρκετά νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού Βόλου ο Βασίλης Βούζας, ωστόσο το τελικό 2-0 που έφερε την ήττα από τον Απόλλωνα Πόντου σίγουρα δημιούργησε αρνητικές εντυπώσεις, ειδικά από τη στιγμή που η βολιώτικη ομάδα έδειχνε να βρίσκει το καλό της πρόσωπο στις τελευταίες αγωνιστικές.

Ο Ολυμπιακός Βόλου δεν έδειξε και πολλά, σε αντίθεση με τον Απόλλωνα Πόντου που είχε τον Δεινόπαπα σε καλή ημέρα (σημείωσε τα δύο τέρματα της ομάδας του), είχε και δοκάρι αλλά και ευκαιρίες στο καλύτερο ποιοτικά σε σχέση με  το πρώτο 45λεπτο, δεύτερο μέρος του αγώνα.

Στο εξ αναβολής παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων, το πρώτο ημίχρονο δεν είχε πολλές φάσεις, με τους γηπεδούχους να έχουν την κατοχή της μπάλας, αλλά τουλάχιστον μέχρι το 29’ δεν έκαναν κάποια… εξωπραγματική φάση. Ωστόσο σε εκείνο το σημείο του αγώνα έγινε το 1-0, με τον Δαλιανόπουλος να κάνει τη σέντρα από τα δεξιά και τον Δεινόπαπα να βρίσκεται στο κατάλληλο μέρος για να κάνει την προβολή και το 1-0 για την ομάδα του. Αυτή είναι και η μόνη ουσιαστική φάση που καταγράφεται εκατέρωθεν στο πρώτο μέρος του αγώνα.

Στο δεύτερο μέρος πάλι, ο Ολυμπιακός προσπάθησε να δείξει κάτι παραπάνω αλλά… απλά δεν το έδειξε. Στο 60’ ο Μπέικος έβγαλε μία σέντρα αλλά ο Πολίτης παρενέβη προτού γίνει αποδέκτης της μπάλας ο Παπαδημητρίου. Από την άλλη στο 68’ ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων είπε «όχι» στον Παπαδημητρίου, σε σουτ του «ερυθρόλευκου» επιθετικού.

Δύο λεπτά αργότερα ο Απόλλων Πόντου είχε δοκάρι με τον Δεινόπαπα, μετά από εκτέλεση κόρνερ για τον Απόλλωνα Πόντου, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 74’ βρέθηκε απέναντι στον Λαδά, που απέκρουσε την προσπάθεια του αντιπάλου.

Οι ευκαιρίες συνεχίστηκαν για τους γηπεδούχους, έχοντας τουλάχιστον δύο ακόμη, ωστόσο το δεύτερο γκολ φαινόταν ότι δεν θα αργούσε να έρθει για λογαριασμό τους. Έτσι, ο Δεινόπαπας στο 80’ έκανε το 2-0 για τον Απόλλωνα Πόντου. Aυτό έμελλε να είναι και το τελικό σκορ, με τον Ολυμπιακό Βόλου να χάνει την ευκαιρία να αφήσει πίσω του τον Πιερικό και να «πιάσει» τον Πανσερραϊκό στην τρίτη θέση της βαθμολογικής κατάταξης.

Aπόλλων Πόντου (Καλαιτζίδης): Πολίτης, Δαλιανόπουλος, Ζήσης, Βαφειάδης (37’ λ.τ. Γιακουστίδης), Μουρατίδης, Δεινόπαπας, Φράγκος, Αρμενάκης, Καλογέρης, Αντωνιάδης, Χατζηαναστασίου.

Ολυμπιακός Βόλου (Βούζας): Λαδάς, Πέλκας (82’ Βασιλούδης), Ρόκας, Χολέβας, Φιλίποβιτς, Κόλα, Κολέλα (64’ Πατρώνης), Σκοπελίτης, Μπέικος, Νικλητσιώτης, Παπαδημητρίου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.