Ήττα για την Κ14 της ΕΠΣΘ, 2-0 από τη Λάρισα

Δεν κατάφερε να πάρει κάτι η Μικτή 14 της ΕΠΣΘ στη Λάρισα το μεσημέρι της Τετάρτης 8 Μαρτίου, μιας και για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων, γνώρισε την ήττα από το αντίστοιχο σύνολο της ΕΠΣΛ στο γήπεδο της Νεάπολης, με σκορ 2-0.

Ήταν μόλις στο 8’ όταν ο Τσανογιάννης κέρδισε το πέναλτι από τον Χατζηγεωργίου, για ν’ αναλάβει για τη Μικτή ΕΠΣΛ την εκτέλεση ο Ζτούπης, που νίκησε τον Μαρκατά για το 1-0.

Στη συνέχεια, η ΕΠΣΛ διπλασίασε τα τέρματά της στο 30’, όταν Τσανογιάννης και Ζτούπης συνεργάστηκαν για να σκοράρει για δεύτερη φορά ο ίδιος παίκτης και να διαμορφώσει το 2-0, σκορ που ήταν και το τελικό.

Μάλιστα, η ΕΠΣΛ είχε και δοκάρι με τον Τζάρτα στο 66’, ενώ η μεγαλύτερη ευκαιρία για την ΕΠΣΘ καταγράφεται στο 42’ της αναμέτρησης, όταν ο Μπαλαμώτης προσπάθησε να πλασάρει τον αντίπαλο τερματοφύλακα, ωστόσο αυτός απέκρουσε.

Για τη Μικτή Κ14 της ΕΠΣΘ αγωνίστηκαν οι Μαρκατάς, Χαλιμούρδας, Μπάρμπου (41’ Τσομπανόπουλος), Κανάλης, Χατζηγεωργίου, Γκρίνιας, Τσούκας (77’ Σταθόπουλος), Μπαλαμώτης, Σκαλίμης (41’ Κουφογάζος), Καραγεωργόπουλος (63’ Πρεμέτης) και Σπηλιώτης (63’ Πάτρας).

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.