Ήττα για την Κ20 της Νίκης Βόλου στον ημιτελικό της SL2, 5-0 από το Αιγάλεω

Η αυλαία έπεσε στην Καισαριανή…

Η προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες της Κ20 της Νίκης Βόλου μπορεί να θεωρηθεί και υπερβατική, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό καθ’ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος της Super League 2, για να φτάσουν μέχρι και τα ημιτελικά. Εκεί όμως η προσπάθεια αυτή ολοκληρώθηκε, με το Αιγάλεω να αποδεικνύεται ανυπέρβλητο εμπόδιο ως αντίπαλος για τους παίκτες του Γιάννη Ακτσιαλή, που ηττήθηκαν 5-0.

Ωστόσο αυτά τα παιδιά μόνο το χειροκρότημα αξίζουν τόσο από τους φίλους της Νίκης Βόλου και όχι μόνο, γιατί πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις εκπροσωπώντας τον σύλλογό τους αλλά και τον Βόλο και την Κεντρική Ελλάδα, σε ένα πρωτάθλημα το οποίο δεν είναι και το πλέον αναγνωρίσιμο, και δείχνοντας διάθεση να διεκδικήσουν την επίτευξη των ονείρων τους. Το τελικό σκορ μπορεί να μοιάζει άσχημο, αλλά αυτό δεν μειώνει την προσπάθεια ούτε πρέπει να τη σταματήσει.

Όσον αφορά το παιχνίδι, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 17’, όταν βγήκε η σέντρα από δεξιά, με τον Βασίλη Ραυτόπουλο του Αιγάλεω να γίνεται αποδέκτης της μπάλας και να πετυχαίνει το γκολ απέναντι στον Αλντερβίσι της Νίκης Βόλου… αυτό ήταν και το μοναδικό τέρμα που σημειώθηκε στο πρώτο μέρος του αγώνα, με τους «κυανόλευκους» να καλούνται να δείξουν ένα καλύτερο πρόσωπο, αφού το «Σίτι» είχε τον έλεγχο του αγώνα.

Στο δεύτερο μέρος όμως ούτε η Νίκη Βόλου έδειξε αντοχές, ούτε το Αιγάλεω έχασε τον έλεγχο. Έτσι, ενώ προηγήθηκε στο 47’ ένα δοκάρι από πλευράς γηπεδούχων με σουτ του Τσακλάνου, στο 57’ έγινε το 2-0, όταν ο ίδιος παίκτης έβγαλε τη σέντρα από αριστερά και ο Σαρρής σκόραρε με κεφαλιά.

Στο 63’ πάλι έγινε το 3-0, όταν μετά από κάθετη μπαλιά του Φωτεινού, ο Βασίλης Ραυτόπουλος με εύστοχο πλασέ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, ενώ στο 74’ Δημήτρης Ραυτόπουλος και Βασίλης Ραυτόπουλος συνεργάστηκαν, με το πρώτο να κάνει το 4-0.

Το Αιγάλεω δεν σταμάτησε εκεί, καθώς στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων ήταν η σειρά του Χλωρού να σκοράρει για το τελικό 5-0 υπέρ του Αιγάλεω και σε βάρος της Νίκης Βόλου.

Αιγάλεω (Μπαϊράμης): Χριστοδουλίδης, Τσουμπακόπουλος, Παπαβασιλόπουλος, Πρίφτι, Φωτεινός, Βεσέλι (78′ Κάστορας), Ραυτόπουλος Β, Ραυτόπουλος Δ, Σαρρής (78′ Ευθυμιάτος), Τσακλάνος (86’ Χλωρός), Ζούτας.

Νίκη Βόλου (Ακτσιαλής): Αλντερβίσι, Ντόντα, Καπίτσας (78’ Κώστας), Τόγιας, Παπαναστασίου (46’ Γλυκός), Πρίφτι, Τσατσελάρι, Γιαρλελής, Στοΐνοβιτς (78’ Τανός), Τζιάνης, Μπαλλάς (61′ Χουσεΐνογλου).

Φανατισμός στις κερκίδες…

Αξίζει πάντως, ν΄ αναφερθεί ότι μέσω της ζωντανής μετάδοσης της Λίγκας, καταλάβαινε κανείς ότι η ατμόσφαιρα μόνο αγώνα Κ20 δεν θύμιζε.

Φωνές, ύβρεις εναντίον νεαρών παικτών, που παιδιά είναι και όχι επαγγελματίες ενήλικες, και αισχρά σχόλια συνόδευαν την εικόνα από το γήπεδο του Κερατσινίου…

Αδικαιολόγητος σίγουρα ο φανατισμός που καταγράφηκε, και είναι άξιο απορίας αν οι συγκεκριμένοι που πήγαν να στηρίξουν τους παίκτες του Αιγάλεω έμεναν απαθείς σε περίπτωση που τα δικά τους παιδιά άκουγαν τέτοιου είδους σχόλια…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.