Ήττα για τον ΝΠΣ Βόλος από τον Ολυμπιακό Πειραιώς

Με γκολ του Βαλμπουενά στο 82'

Για 82 λεπτά ο ΝΠΣ Βόλος άντεξε απέναντι στον Ολυμπιακό Πειραιώς, με τους «ερυθρόλευκους» ωστόσο να βρίσκουν τον δρόμο προς τα «κυανέρυθρα» δίχτυα σε εκείνο το σημείο με τον Ματιέ Βαλμπουενά και να επικρατούν με το τελικό 0-1.

Στο 27′ ήρθε η μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτου μέρους για τους φιλοξενούμενους με το δοκάρι του Αγκιμπού Καμαρά. Ο 20χρονος μέσος έφυγε στην κόντρα μετά από κλέψιμο και πάσα του Ελ Αραμπί. Η μπάλα κατέληξε στο αριστερό δοκάρι του Κλέιμαν και στην επαναφορά ο Μασούρας απέτυχε να σκοράρει.

Στο ημίωρο ο ΝΠΣ Βόλος ζήτησε πέναλτι, όταν ο Νίνης έπεσε στο έδαφος αφού τσίμπησε την μπάλα προ του Σισέ, αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Τελικά στο 82′ ήρθε το τέρμα που διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Ο Τικίνιο νίκησε τον Σιέλη και έγινε κάτοχος της μπάλας, πάσαρε για τον Ελ Αραμπί, ο οποίος συνεργάστηκε με τον Βαλμπουενά και εκείνος με ωραίο σουτ έγραψε το 0-1.

Στο 87′ ο ΝΠΣ Βόλος έφτασε κοντά στο γκολ. Ο Μπαρτόλο σέντραρε από αριστερά, ο Φαν Βέερτ πρόλαβε τον Βάτσλικ και έκανε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ!

ΝΠΣ Βόλος: Κλέιμαν, Άλχο, Φεράρι, Γκιουλέν, Ρομέρο, Τσοκάνης (71’ λ.τρ. Κορέα), Σοάρες, Φερνάντες, Ρεγκατίν (81’ Σιέλης), Νίνης (46’ Μπαρτόλο), Φαν Βέερτ.

Ολυμπιακός Πειραιώς: Βαλτσίκ, Λαλά (77’ Βρουσάι), Ρέαμπτσιουκ, Μπα, Σισέ, Μπουχαλάκης (64’ Εμβιλά) , Μ. Καμαρά, Μασούρας (46’ Ονιεκούρου), Καρβάλιο (64’ Βαλμπουενά), Α. Καμαρά (77’ Τικίνιο), Ελ Αραμπί.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.