Καγιέχα: «Τεράστια κακοδαιμονία-Μόνο νίκη στο ντέρμπι»

Σκασμένος ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου μετά το τέλος του αγώνα με τον Αλμωπό

Είχε να πει πολλά στα… ισπανικά, που δεν μεταφράζονται και σίγουρα δεν ήταν χριστουγεννιάτικες ευχές, ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου Μάνου Καγιέχα, εμφανώς εκνευρισμένος μετά το τέλος του αγώνα και την ισοπαλία απέναντι στον Αλμωπό Αριδαίας. Κάνοντας λόγο για απίστευτη κακοτυχία και κακοδαιμονία για την ομάδα, ο Μάνου Καγιέχα τόνισε ότι στόχος είναι πλέον το θετικό αποτέλεσμα στο ντέρμπι με τη Νίκη Βόλου, και υπογράμμισε ότι η νοοτροπία και η ψυχολογία των παικτών του θα πρέπει ν’ αλλάξει προς αυτήν την κατεύθυνση.

«Πάλι τα ίδια. Μεγάλη κακοτυχία. Στο 90’ πάλι γκολ (σ.σ. «δεχθήκαμε») με μία μόνο ευκαιρία (σ.σ. του αντιπάλου). Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε την κατοχή της μπάλας και καλή κυκλοφορία, τον έλεγχο και τις ευκαιρίες, και το τελικό αποτέλεσμα είναι μεγάλη κακοτυχία. Δεν μπορώ πραγματικά να καταλάβω και δεν μπορώ να πω πολλά. Καταλαβαίνω ότι οι οπαδοί μας δεν είναι ευχαριστημένοι, αλλά οι παίκτες μας έπαιξαν πραγματικά σήμερα πολύ καλά. Είναι σοβαροί, έχοντας κάνει πολλή προπόνηση και πολλή δουλειά. Δέκα ημέρες δεν κάναμε διακοπές, δεν κάναμε γιορτές αλλά η προπόνηση ήταν πολύ σκληρή, αλλά αυτό που έγινε είναι απίστευτο» σχολίασε στις δηλώσεις του ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων».

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα ότι όταν ο Καγιέχα επέστεφε στον πάγκο για το δεύτερο μέρος της αναμέτρησης, οι οργανωμένοι τον χειροκρότησαν κι αυτός ανταπέδωσε, ζητώντας τους να εμψυχώσουν ακόμη περισσότερο τους παίκτες..

«Η μόνη λύση είναι να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά να παίζουμε καλά και από εκεί και πέρα ο Θεός μπορεί ν’ αλλάξει τα δεδομένα και την τύχη μας. Αυτή η κατάσταση δεν είναι φυσιολογική» συνέχισε ο Ισπανός τεχνικός και αναφέρθηκε στη συνέχεια και στην κακοδαιμονία των τραυματισμών, που όπως σημείωσε είναι πολλοί… «Ο Κόκας, ο Γραικός, είχαμε αλλαγή του Κατσούκη λόγω τραυματισμού, ο Σκοπελίτης επίσης αντικαταστάθηκε γι’ αυτόν τον λόγο, ο Κουντουριώτης είχε πρόβλημα. Όλα αυτά είναι πολλά και η όλη κατάσταση δεν είναι φυσιολογική. Αυτό μία φορά πρέπει ν’ αλλάξει, ήδη από το νέο έτος. Είναι αδύνατο να έχουμε τόση πολλή κακοδαιμονία» τόνισε.

Από μόνος του τέλος αναφέρθηκε στο παιχνίδι που ακολουθεί που δεν είναι άλλο από το βολιώτικο ντέρμπι με τη Νίκη. «Η ομάδα πρέπει να αλλάξει την νοοτροπία και την ψυχολογία της. Ξεκούραση για σήμερα και από αύριο το πρωί προπόνηση για το ντέρμπι (σ.σ. με τη Νίκη Βόλου). Συγκεντρωνόμαστε αποκλειστικά και μόνο σ’ αυτό το ντέρμπι. Εκεί θέλουμε μόνο τη νίκη. Αυτή πρέπει να είναι η νοοτροπία μας. Μιλάμε με τους παίκτες για την αλλαγή της νοοτροπίας και της ψυχολογίας μόνο για να κερδίσουμε το παιχνίδι με τη Νίκη. Πλέον σκεφτόμαστε μόνο το θετικό αποτέλεσμα στο ντέρμπι. Αυτή είναι αλήθεια και μόνο» ήταν η κατεύθυνση που έδωσε ο Ισπανός τεχνικός.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.