«Κατά 80% σύμφωνοι με Νίκη και Ολυμπιακό Βόλου για Νεάπολη και ΕΑΚ»

Ο Τριαντάφυλλος Γκογκινούδης
Τόνισε ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Βόλου, Τριαντάφυλλος Γκογκινούδης

Στην εκπομπή του Βόλος 9.86 «Αθλητισμός χωρίς όρια» φιλοξενήθηκε ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Βόλου, Τριαντάφυλλος Γκογκινούδης, και ανάμεσα στ’ άλλα ρωτήθηκε για την παραχώρηση της Νεάπολης στη Νίκη και του ΕΑΚ στον Ολυμπιακό Βόλου.

Η απάντησή του έχει ως εξής: «Η Νίκη Βόλου την προηγούμενη εβδομάδα ζήτησε για τρία χρόνια τη Νεάπολη με όρους που θέτει, αλλά θέτουμε και εμείς και είμαστε σε πολύ καλό δρόμο να συμφωνήσουμε.

Ο  Ολυμπιακός Βόλου ζήτησε το ΕΑΚ για πέντε χρόνια. Κι αυτό με συμφωνία για το πώς θα γίνει η παραχώρηση του γηπέδου. Πρέπει να υποσχεθούν κάποια πράγματα, τα οποία τα υποσχέθηκαν και δεν έχουμε παράπονο, ώστε να τα υλοποιήσουν. Το κόστος συντήρησης είναι μεγάλο, οι ομάδες τα χρειάζονται αυτά τα γήπεδα κι εμείς θέλουμε να είμαστε σε θέση να τα παραχωρήσουμε.

Δεν είναι μεγάλο το κόστος για τη Νίκη, γιατί είναι εύκολο να σπείρεις ένα χόρτο στην έκταση που είναι η Νεάπολη. Με το ποτιστικό σύστημα που έχει, μπορεί να συντηρηθεί και να διορθωθεί. Εξάλλου, θα είναι δικό της, αυτή θα το χρησιμοποιεί. Και πρέπει να γίνουν και κάποιες διορθώσεις μέσα στ’ αποδυτήρια. Και δικό τους να ήταν το γήπεδο κάθε χρονιά, θα έκαναν κάποιες επεμβάσεις και θα είχαν ένα κόστος για τη συντήρηση. Αυτά που λέμε και ζητάμε θα τα χαρούν και οι ίδιοι.

Εμείς είμαστε στην ευχάριστη θέση να το παραχωρήσουμε. Στο χέρι τους είναι να το κάνουν στολίδι. Το ίδιο λέμε και για το ΕΑΚ. Κι αν αυτή η παραχώρηση ευοδώσει και το κάνουν, όπως το θέλουν, γιατί να φύγουν και να μην το έχουν όλα τα χρόνια; Χαρά μας θα είναι. Κι εμείς όταν θα μπορούμε να βοηθήσουμε, θα βοηθήσουμε. Δεν τους αφήνουμε έρμαια στην τύχη τους. Ο δήμαρχος το έχει δείξει ότι βοηθάει παντού. Είμαστε κατά 80% σύμφωνοι και με τα δύο σωματεία και θα δούμε τους όρους, κάνοντας το συμφωνητικό που ορίζει ο νόμος».

Ο κ. Γκογκινούδης ανέφερε ότι υπάρχει προγραμματισμός για εργασίες στον πλαστικό χλοοτάπητα στο βοηθητικό του ΕΑΚ μέσα στο καλοκαίρι σε μέρος του αγωνιστικού χώρου, εκφράζοντας την πίστη του ότι θα είναι απόλυτα λειτουργικό από τον Σεπτέμβριο, ενώ έκανε λόγο και για εργασίες σε άλλες αθλητικές εγκαταστάσεις, όπως το Βασδέκειο και τα κλειστά γυμναστήρια.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.