«Κατεβαίνει μόνο θεωρητικά επίπεδο ο Νούσιος»-Η 15η μεταγραφή του Ολυμπιακού Βόλου

Ενίσχυση στην επίθεση για τους «ερυθρόλευκους»

Στην επισημοποίηση της συμφωνίας με τον 25χρονο Λαρισαίο επιθετικό Βαγγέλη Νούσιο προχώρησε με σχετική ανακοίνωση ο Ολυμπιακός Βόλου, επισημαίνοντας ότι η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος θέλει η ομάδα να έχει την αίγλη και την αξιοπρέπεια που ταιριάζει στην ιστορία της.

Η πλευρά των «ερυθρόλευκων» αναφέρει τα εξής: «Ανακοινώνουμε επίσημα την 15η μεταγραφή μας για φέτος, ως νέα διοίκηση, με την απόκτηση του 25χρονου επιθετικού Βαγγέλη Νούσιου. Θέλαμε να προσθέσουμε ένα ακόμα «όπλο» στο αγωνιστικό τμήμα με στόχο το εύκολο γκολ και ένα πλήρες ρόστερ.

Ο Βαγγέλης χρησιμοποιεί τόσο το δεξί, όσο και το αριστερό και αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Έχει προφίλ στο transfermarkt με μεγάλη χρηματιστηριακή αξία.

Ο πρώην επιθετικός της Α.Ε. Λάρισας έχει πάνω από 100 συμμετοχές σε Super League 1, Super League 2, Κύπελλο Ελλάδας και στη διοργάνωση της Super League U19 και «κατεβαίνει» μόνο θεωρητικά επίπεδο, γιατί ο δικός μας Ολυμπιακός Βόλου θέλουμε να έχει την «αίγλη» και την αξιοπρέπεια που ταιριάζει στην ιστορία του».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.