Σε πρώτο πλάνο το ΕΑΚ και το αθλητικό κέντρο για τον Ολυμπιακό Βόλου

Τα θέματα για όλα τα «ερυθρόλευκα» τμήματα

Το νέο ΔΣ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου εκλέχτηκε στη διαδικασία της Τετάρτης 12 Ιουνίου και όπως τόνισε στη δήλωσή του ο πρόεδρος Νίκος Τσεκούρας πιάνει άμεσα δουλειά, με δύο βασικά θέματα να έρχονται στο προσκήνιο, που αφορούν το ΕΑΚ αλλά και το αθλητικό κέντρο του συλλόγου.

Όσον αφορά το γηπεδικό που απασχολεί το ποδοσφαιρικό τμήμα, το ν’ αναλάβει δράση για το ΕΑΚ και να το χρησιμοποιήσει και για τη νέα αγωνιστική περίοδο δεν αποκλείεται, καθώς μπορεί να επιτευχθεί συμφωνία με τον δήμο Βόλου. Ωστόσο είναι δεδομένο ότι θα πρέπει οι «ερυθρόλευκοι» (με πρώτο το ποδοσφαιρικό τμήμα) να προχωρήσουν σε παρεμβάσεις για να είναι λειτουργικό για τη Γ’ Εθνική, αλλά και ν’ αναλάβουν και το κόστος συντήρησης.

Από την άλλη, το αθλητικό κέντρο του Ολυμπιακού Βόλου έρχεται ξανά στο προσκήνιο. Άγιος Γεώργιος και Άλλη Μεριά δεν είναι πλέον στην αρμοδιότητά του και, όπως κάθε σύλλογος, έτσι και οι «ερυθρόλευκοι» χρειάζονται τη μόνιμη αθλητική τους βάση, τόσο για τους ενήλικες όσο και για τις ακαδημίες, όσο το δυνατόν περισσότερων τμημάτων και αθλημάτων! Οπότε, προς αυτήν την κατεύθυνση αναμένεται να κινηθεί πλέον η διοίκηση του ΑΣ.

Βέβαια είναι και άλλα θέματα που απασχολούν και τα άλλα βασικά τμήματα, πέρα από το ποδόσφαιρο. Εξελίξεις αναμένονται στο μπάσκετ σε Άνδρες και Γυναίκες, αφού οι Άνδρες υποβιβάστηκαν στην Α1 ΕΣΚΑΘ, ενώ οι Γυναίκες ανέβηκαν στην Α2 Εθνική αλλά προέκυψε θέμα με την ολοκλήρωση της συμφωνίας με την μέχρι πρότινος Διοικούσα Επιτροπή! Η κολύμβηση έχει κι αυτή τα θέματά της, με το κολυμβητήριο του ΕΑΚ να μην είναι εδώ και καιρό διαθέσιμο, ενώ στην πρόσφατη γενική συνέλευση είχαν εκφραστεί ερωτηματικά για το μέλλον του τμήματος τζούντο.

Από την άλλη, το βόλεϊ Γυναικών έχει μία σταθερότητα τα τελευταία χρόνια, όπως και η Άρση Βαρών.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.