Χατζηεφραιμίδης και Κολόζος το παρών στη Γ.Σ. της Νίκης από τους εφόρους

Για διάφορους λόγους, κυρίως επαγγελματικούς, υπήρχαν απουσίες εκπροσώπων κάποιων τμημάτων στη χθεσινή (12/6) Γ.Σ. της Ερασιτεχνικής Νίκης και μόνο οι κ.κ. Ιορδάνης Χατζηεφραιμίδης και Στέλιος Κολόζος από τους εφόρους από το τμήμα κολύμβησης και βόλεϊ γυναικών έκαναν τον απολογισμό, με τον Στέργιο Φάτση να έχει την εξουσιοδότηση από τον Γιώργο Τάκη να μιλήσει για τα τμήματα μπάσκετ και στίβου, ενώ αναφέρθηκε και στο τμήμα της ρυθμικής γυμναστικής.

Ο πρώτος στάθηκε στις διεθνείς επιτυχίες των αθλητών της Νίκης και στο ότι αποτελούν και μέλη των εθνικών ομάδων, ενώ έκανε λόγο και για τη δημιουργία καινούργιων δομών στο τμήμα, το οποίο, όπως ανέφερε, έχει διαγράψει μία ένδοξη πορεία στο μικρό διάστημα που λειτουργεί από το 2008 με την κατάκτηση και δύο πανελλήνιων πρωταθλημάτων στις κατηγορίες στην κλασική κολύμβηση.

«Μετά τις επιτυχίες αυτές, μπήκαμε σε μία περιδίνηση και μέσα από διαδικασίες, που δημιούργησαν κάποιες διασπάσεις, εμείς μείναμε και κρατήσαμε ζωντανή την ομάδα και προχωρήσαμε σε ένα άλλο αγωνιστικό σχήμα, το οποίο διατήρησε τη δυναμική του και την επέκτεινε περαιτέρω.

Αναπτύξαμε το τμήμα τεχνικής κολύμβησης με πλήρη αναγνώριση στη Γ.Γ.Α. και αφού φέραμε έναν προπονητή, τον κ. Καλαϊτζογλίδη, από τη Θεσσαλονίκη, ξεκινήσαμε με μετάλλια στα πανελλήνια πρωταθλήματα και συνέχισαμε με συμμετοχή σε ευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα. Αυτά τα παιδιά, η Λυδία Παντελόγλου, η Αθανασία Καρατσιβή, ο Γιάννης Θεοδοσόπουλος, η Αποστολία Μπάδρα, σηκώνουν ψηλά τη σημαία και της Νίκης και της πατρίδας», επεσήμανε ο κ. Χατζηεφραιμίδης.

Ο δεύτερος τόνισε ότι το τμήμα βόλεϊ συντηρείται μόνο από την ακαδημία, ενώ έδωσε την είδηση ότι κάποιες παλιές παίκτριες θα έρθουν να ενισχύσουν την ομάδα διοικητικά και να βάλουν και υποψηφιότητα για το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη και είναι πιθανόν μάλιστα να συστήσουν και μία νέα Δ.Ε. βόλεϊ.

Χρήστος Θανασούλης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.