Κοιτάει τον Ηρακλή Λάρισας η Νίκη Βόλου

Θέλοντας να καλύψει όσο το δυνατόν περισσότερο από το χαμένο έδαφος

Αφήνει πίσω του το παιχνίδι στη Ρόδο ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος και οι παίκτες της Νίκης Βόλου και κοιτούν τη συνέχεια, καθώς την Κυριακή στις 14:45 στο Πανθεσσαλικό υποδέχονται τον Ηρακλή Λάρισας, αναζητώντας τρεις ακόμη βαθμούς.

Η Νίκη Βόλου καλείται να καλύψει πολύ από το χαμένο βαθμολογικό έδαφος, ελπίζοντας από τη μία ότι μπορεί να καλύψει τη διαφορά τουλάχιστον από τη δεύτερη θέση, ενώ από την άλλη σημαντικό μέρος των ελπίδων της εδράζεται στην απόφαση του μονομελούς πειθαρχικού οργάνου της Λίγκας, που έχει να κάνει με τον αγώνα απέναντι στην ΑΕΛ, που είχε διακοπεί οριστικά μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο Πανθεσσαλικό.

Έστω και αν βάσει των όσων φαίνεται ότι έχουν αναγραφεί στο φύλλο αγώνα, δύσκολα η Νίκη Βόλου θα πετύχει τον στόχο της να συνεχιστεί το παιχνίδι από εκεί που διακόπηκε, οι «κυανόλευκοι» καλούνται να παλέψουν για το καλύτερο. Σε κάθε περίπτωση η Νίκη έχει μπροστά της σημαντικά παιχνίδια και κανένα δεν αποτελεί ήσσονος σημασίας ή μικρότερου βαθμού δυσκολίας αν οι παίκτες της δεν είναι προσεκτικοί, και το ίδιο ισχύει και για την αναμέτρηση της Κυριακής με αντίπαλο τον Ηρακλή Λάρισας.

Το λαρισαϊκό σωματείο αναζητεί βαθμούς για την παραμονή και ήδη έχει εκφράσει πολλά παράπονα για τη διαιτησία του αγώνα που έδωσε την περασμένη εβδομάδα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ Β’ στη Λάρισα, από τον οποίο μάλιστα και ηττήθηκε 1-4. Οπότε, έστω και αν θεωρητικά είναι υποδεέστερος αντίπαλος, θέλει βαθμούς οπότε θα είναι εξ ορισμού επικίνδυνος αντίπαλος για τη Νίκη Βόλου. Αξίζει να υπενθυμιστεί ότι πρόκειται για την ομάδα στην οποία αγωνίζεται ο πρώην παίκτης της Νίκης Βόλου, Λούκας Γκαρσία, με τον Αργεντίνο να έχει αρχίσει τη χρονιά στον Απόλλωνα Λάρισας και κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο να εντάσσεται στον Ηρακλή Λάρισας, αφού η πρώτη ομάδα ήταν ουσιαστικά ήδη υπό διάλυση τότε.

Από πλευράς Νίκης αυτήν τη στιγμή δεν αναφέρεται κάποιο πρόβλημα ή πιθανή απουσία, οπότε μέχρι στιγμής ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Καλώς εχόντων των πραγμάτων οι «κυανόλευκοι» αναμένεται να παραταχθούν πλήρεις και πάλι την ερχόμενη Κυριακή.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.