Kοντά σε Βολιώτη επιθετικό ο Ολυμπιακός Βόλου

Τρέχουν οι εξελίξεις για τον σχηματισμό του ρόστερ στον Ολυμπιακό Βόλου καθώς η διοίκηση κινείται σε όλα τα επίπεδα, και ήδη αναμένονται από σήμερα ανακοινώσεις.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός Μιχάλης Γιαννίτσης είναι πολύ κοντά στο να ντυθεί στα ερυθρόλευκα, και οι επίσημες εξελίξεις αναμένεται σύντομα να έρθουν στο προσκήνιο. Την ίδια στιγμή ο Ολυμπιακός βόλου ίσως και σήμερα ανακοινώσει την προσθήκη ενός ακόμη παίκτη, που αγωνίζεται μπροστά από το κέντρο και έλκει την καταγωγή του από τη Μαγνησία. Ωστόσο εδώ και αρκετά χρόνια αγωνίζεται σε ομάδες εκτός Νομού, με έντονη παρουσία όμως στις εθνικές κατηγορίες. Θεωρείται μάλιστα αρκετά αξιόπιστη επιθετικά λύση, όντας ιδιαίτερα παραγωγικός στο κομμάτι του σκοραρίσματος.

Όσον αφορά τις ανανεώσεις, αναμένεται η ανακοίνωση για τον Λόρι Κέρη, αλλά και για τον Θωμά Γραικό υπάρχουν πιθανότητες παραμονής, ενώ ακόμη δεν έχει διαρρεύσει κάτι για τον νεαρό Σεραφείμ Παπαϊωάννου, που άφησε πάντως καλές εντυπώσεις την τελευταία χρονιά με τον Ολυμπιακό Βόλου. Αντίθετα, υπάρχει θέληση για να συνεχιστεί η συνεργασία με τον Μάνο Πάσχο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.