Κουτίνας: «Η Νίκη καλείται πάντα να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο»

Έχοντας ανανεώσει τη συνεργασία του και για τη νέα χρονιά

Μετά τη γνωστοποίηση της συνεργασίας με τον προπονητή Παναγιώτη Γκουγκουτούδη, η Νίκη Βόλου προχώρησε και στη γνωστοποίηση της ανανέωσης της συνεργασίας με τέσσερις παίκτες, και με το όνομα του Σάκη Κουτίνα να ξεχωρίζει στις ανακοινώσεις, ενώ ο ίδιος τονίσει στο «Magnesiasports» ότι η προσπάθεια θα είναι ομαδική και όλοι καλούνται να παλέψουν για το καλύτερο.

Kουτίνας, Ιντό, Βερτζάγιας και Κωστούλας είναι κάποιοι από τους παίκτες που παραμένουν στο ρόστερ της ομάδας, όπως και ο Βασίλης Βρεττάς, ενώ έπονται και άλλες ανακοινώσεις. Από την πλευρά του, ο αρχηγός της Νίκης Βόλου τονίζει ότι όλοι κατανοούν τις δυσκολίες που παρουσιάζονται με βάση τη μορφή και το ανταγωνιστικό προφίλ του ερχόμενου πρωταθλήματος της National League 1, όπως πλέον ονομάζεται η Β’ Εθνική.

«Γνωριζόμαστε με τους περισσότερους παίκτες. Ξέρουμε άλλωστε όλοι ότι για μία ακόμη χρονιά η Νίκη καλείται να έχει πάντα πρωταγωνιστικό ρόλο, με τον κόσμο στο πλευρό της, και αυτόν τον κόσμο δεν θέλουμε να τον απογοητεύσουμε. Ήθελα να μείνω και με τον τρόπο μου να βοηθήσω την ομάδα με βάση τα δεδομένα που επικρατούν τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα» σημείωσε στο «Magnesiasports» ο Σάκης Κουτίνας, με την μετά Μπάμπη Τουτουντζόγλου εποχή να έχει ήδη αρχίσει, και τον Ερασιτέχνη να έχει τον έλεγχο και του τμήματος μπάσκετ.

Όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Κουτίνας επισημαίνει: «Ξέρουμε ότι το έργο μας στο νέο πρωτάθλημα δεν θα είναι εύκολο. Ωστόσο όλοι καλούμαστε να προσφέρουμε το καλύτερο και να βάλουμε τα δυνατά μας για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Χρυσόστομος Τρίμμης

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.