Κρούση για αλλαγή σελίδας στον Ολυμπιακό Βόλου;

Ενώ χθες το απόγευμα αναμενόταν η διεξαγωγή έκτακτου ΔΣ

Κάτι φαίνεται ότι κινήθηκε τις τελευταίες ημέρες για διοικητικές και οικονομικές εξελίξεις στον Ολυμπιακό Βόλου, για μία πρόταση αλλαγής σελίδας να έρχεται στο προσκήνιο.

«Θα δούμε όλα τα θέματα στη σύσκεψη του ΔΣ» ανέφεραν μέλη της διοίκησης του συλλόγου προχωρώντας χθες σε έκτακτη συνεδρίαση, χωρίς από εκεί και πέρα ν’ αναφέρονται στο ποιος έχει καταθέσει πρόταση και αν όντως (όπως αναφερόταν) υπάρχει όρος αποχώρησης των νυν διοικούντων, όπως είχε γίνει (προφορικά όμως τότε) το περασμένο καλοκαίρι.

«Θα υπάρξει η σχετική επίσημη ενημέρωση» ήταν από εκεί και πέρα το σχόλιο διοικούντων του Ολυμπιακού Βόλου, την ώρα που η ομάδα αγωνιστικά είναι σε δύσκολη θέση, όντας κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού στη Γ’ Εθνική. Πάντως, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα άτομα που έχουν καταθέσει τη σχετική πρόταση ζητούν άμεσα απάντηση, και μάλιστα περιμένουν είτε θετική είτε αρνητική ανταπόκριση μέχρι και σήμερα Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου.

Το ποιος έκανε (αν όντως έκανε) την πρόταση και τι περισσότερο περιλαμβάνει αυτή δεν αναφερόταν πάντως από την πλευρά των μελών του ΔΣ του Ολυμπιακού Βόλου…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.