Λειψανδρία στην επίθεση της Νίκης Βόλου λόγω τραυματισμών

Ο Αντόνιο Ροχάνο
Προετοιμασία μετ’ εμποδίων ενόψει Διαγόρα…

Δεν φτάνει που τα σενάρια περί αντικατάστασης Βοσνιάδη στην τεχνική ηγεσία της Νίκης Βόλου δίνουν και παίρνουν τις τελευταίες ημέρες, μετά και την ήττα από την Αναγέννηση Καρδίτσας στη Λάρισα, έρχονται πλέον και οι τραυματισμοί σε παίκτες…

Τα αγωνιστικά εμπόδια κάνουν πιο έντονη την εμφάνισή τους στις τάξεις της Νίκης Βόλου, αφού ήδη τέσσερις ποδοσφαιριστές αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, ενόψει του αγώνα της Κυριακής 11 Δεκεμβρίου με αντίπαλο τον Διαγόρα Ρόδου στο δημοτικό στάδιο της Νεάπολης. Ήδη εκτός μάχης έχει τεθεί ως γνωστόν ο Αναστασίου που δεν έχει ξεπεράσει τη θλάση που τον ταλαιπωρεί από το παιχνίδι με τη Βέροια, όταν και είχε γίνει αναγκαστική αλλαγή. Από την άλλη, ο Γιώργος Δεληζήσης, μετά τις ενοχλήσεις που ένιωσε πριν από τον αγώνα της περασμένης αγωνιστικής, ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας, ενώ τεχνικό και ιατρικό επιτελείο περίμεναν χθες βράδυ τα αποτελέσματα της μαγνητικής στην οποία υποβλήθηκε.

Τα προβλήματα δεν σταματούν εκεί. Στην προπόνηση της Τετάρτης, σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση από πλευράς ΠΑΕ, ο Αντόνιο Ροχάνο υπέστη θλάση στον δικέφαλο του αριστερού ποδιού του, και προφανώς είναι εξαιρετικά αμφίβολος για την αναμέτρηση της Κυριακής. Τράβηγμα στον προσαγωγό ένιωσε από την άλλη ο Λούκα Μιλούνοβιτς, και η δική του πιθανή απουσία δημιουργεί σε συνδυασμό με αυτή του Ροχάνο μεγαλύτερο επιθετικό πρόβλημα για τη Νίκη Βόλου.

Τι απομένει; Όσκαρ Σιαφά και Χρήστος Τζιώρας (έχει καιρό να πάρει χρόνο συμμετοχής), είναι αυτήν τη στιγμή διαθέσιμοι, εκτός και αν το τεχνικό επιτελείο επιλέξει και αναγκαστικές αγωνιστικές αλχημείες!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.