Με 110 άτομα ο τελικός κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό…

Tα μέτρα ασφαλείας για το παιχνίδι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ στον Βόλο

Σύσκεψη για τον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας διεξήχθη την Τετάρτη 17 Μαίου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, με την Αστυνομία να είναι κατηγορηματικά αρνητική στην παρουσία έστω και μικρού αριθμού φιλάθλων και οπαδών, ακόμη και των προέδρων και γραμματέων των ΕΠΣ!

Η σύσκεψη έγινε υπό την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, με τη συμμετοχή εκπροσώπων της διοργανώτριας Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και των δύο φιναλίστ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο τελικός (24/05, 20:30) θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, με την ΕΕ της ΕΠΟ να λαμβάνει 20 προσκλήσεις, όσες η κάθε ομάδα ενώ οι χορηγοί της ομοσπονδίας θα λάβουν 50 (σύνολο 110). Παράλληλα, η ΕΛ.ΑΣ. απέρριψε το αίτημα της ΕΠΟ για χορήγηση ονομαστικών διαπιστεύσεων στους προέδρους και τους γενικούς γραμματείς των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων της χώρας, ενώ ζητά απόφαση περί απαγόρευσης οργανωμένης μετακίνησης φιλάθλων.

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η ΕΛ.ΑΣ. απέρριψε ακόμα και το ενδεχόμενο παρουσίας μαθητών στις εξέδρες, με την αιτιολογία ότι θα μπορούσε να δημιουργηθεί κενό ασφαλείας λόγω συνοδών!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.