Με απουσίες για το πρώτο επίσημο εντός έδρας ο Ολυμπιακός Βόλου

Απέναντι στον Ηρακλή για τη 2η αγωνιστική της SL2

H ισοπαλία στην πρεμιέρα της Super League 2 αποτελεί παρελθόν για τον Ολυμπιακό Βόλου, που πλέον επικεντρώνεται στο πρώτο επίσημο εντός έδρας παιχνίδι για τη φετινή αγωνιστική περίοδο, καθώς την Κυριακή 14 Νοεμβρίου στις 15:00 υποδέχεται στο γήπεδο της Νεάπολης την ομάδα του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, όπως τουλάχιστον πλέον παρουσιάζεται η Τρίγλια Χαλκιδικής.

Με βάση και τη σχετικά καλή εμφάνιση στις Σέρρες, στόχος των «ερυθρόλευκων» δεν είναι άλλος από το θετικό αποτέλεσμα, καθώς θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα αλλά και να δώσουν υπεραξία στον βαθμό που πήραν απέναντι στον Πανσερραϊκό.

Όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, αμφίβολοι παραμένουν οι Μαρκοπουλιώτης και Κιτοκό, με τον δεύτερο να δείχνει σε καλύτερη κατάσταση, ωστόσο κανείς δεν θέλει να ρισκάρει τη συμμετοχή του παίκτη που θα μπορούσε να προκαλέσει υποτροπή. Από την άλλη δεδομένη είναι η απουσία του Όσκαρ Σιαφά, καθώς έχει και πάλι υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα της χώρας του, αφού η Ισημερινή Γουινέα αντιμετωπίζει την Τυνησία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου το ερχόμενο Σάββατο.

Απόντες από εκεί και πέρα θα είναι σίγουρα και οι τραυματίες Στάμου και Ξύδας, ενώ από την άλλη ακόμη βρίσκονται σε αναμονή οι Ντιαμπί και Ασλανίδης. Αμφότεροι περιμένουν την έκδοση των δελτίων τους, με την πλευρά του Ολυμπιακού Βόλου να αναφέρει ότι αναμένεται ένα έγγραφο από την Ισπανία για την έκδοση του δελτίου του πρώτου, ενώ για τον δανεικό από τον Άρη ποδοσφαιριστή απομένει η επίλυση μίας γραφειοκρατικής λεπτομέρειας.

Έτοιμη η Νεάπολη, ετοιμάζεται και ο Άγιος Γεώργιος

Όσον αφορά τη φιλοξενία του αγώνα με τον Ηρακλή, το γήπεδο της Νεάπολης είναι έτοιμο στον μέγιστο δυνατό βαθμό, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών στον χλοοτάπητα, οπότε τουλάχιστον σ’ αυτόν τον τομέα δεν αναμένεται να υπάρξει κανένα πρόβλημα.

Από την άλλη, με τα έργα στον Άγιο Γεώργιο να συνεχίζονται, μέσα σε ένα περίπου μήνα η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου θα έχει στη διάθεσή της δύο ακόμη γήπεδα, με το προπονητικό κέντρο της και να επεκτείνεται αλλά και οι δυνατότητές του ν’ αυξάνονται. H ικανοποίηση στις τάξεις της ΠΑΕ είναι δεδομένη, ενώ σύντομα αναμένεται να τεθούν σε εφαρμογή και τα υπόλοιπα σχέδια για την περαιτέρω αναβάθμιση των εγκαταστάσεων.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.