Με Μακεδονικό πρεμιέρα για τη Νίκη Βόλου

Νωρίς τα ντέρμπι με ΑΕΛ και Αναγέννηση Καρδίτσας

Ο Μακεδονικός εκτός έδρας θα είναι ο πρώτος αντίπαλος για τη Νίκη Βόλου στον Βόρειο Όμιλο της Super League 2 2022-23, με την κλήρωση να πραγματοποιείται το μεσημέρι της Δευτέρας 05/09 στα γραφεία της διοργανώτριας Αρχής, με την ημερομηνία έναρξης από εκεί και πέρα να είναι η 11η Σεπτεμβρίου, χωρίς ωστόσο να μπορεί κανείς να είναι 100% σίγουρος ότι αυτή η ημερομηνία της πρώτης σέντρας στα γήπεδα της κατηγορίας αφού υπάρχουν πολλά θέματα ανοιχτά για τις ΠΑΕ.

Τα ντέρμπι από εκεί και πέρα έρχονται αρκετά νωρίς στο προσκήνιο για τους «κυανόλευκους», μιας και τη δεύτερη αγωνιστική υποδέχονται τη Βέροια, την τρίτη αγωνιστική θα βρεθούν στη Λάρισα απέναντι στην ΑΕΛ, θ’ ακολουθήσει το εντός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου και στη συνέχεια για την πέμπτη αγωνιστική η εκτός έδρας αναμέτρηση με την Αναγέννηση Καρδίτσας (αναλυτικά όλο το πρόγραμμα της αγωνιστικής περιόδου 2022-23 στη σελίδα 19).

«Να ευχηθούμε καλή χρονιά στις ομάδες, υγεία και οι στόχοι και του πρωταθλήματος και των ομάδων να επιτευχθούν. Θεωρούμε ότι και φέτος θα γίνει ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά και υγεία» αρκέστηκε να πει από την πλευρά του κατά τη διαδικασία της κλήρωσης ο πρόεδρος της Super League 2, Λεωνίδας Λεουτσάκος.

Παράλληλα, είχαν ήδη γίνει γνωστές οι ομάδες που θα απαρτίζουν κάθε όμιλο, με τη Νίκη Βόλου (αναμενόμενα) να τοποθετείται στον Βόρειο μαζί με τους-τις Απόλλωνα Λάρισας, Ξάνθη, ΑΕΛ, Αλμωπό Αριδαίας, ΠΑΟΚ Β’, Παναθηναϊκό Β’, Απόλλωνα Πόντου, Αναγέννηση Καρδίτσας, Πανσερραϊκό, ΠΟΤ Ηρακλής, Θεσπρωτό, Μακεδονικό, Βέροια, και την ομάδα από τη Γ’ Εθνική που θα υποδείξει (κάποια στιγμή) η ΕΠΟ…

Όσον αφορά τον Β’ Όμιλο, εκεί βρίσκονται οι ΑΟ Χανιά, Εργοτέλης, Διαγόρας, ΟΦ Ιεράπετρας, Αιγάλεω, Επισκοπή, Καλαμάτα, Καλλιθέα, Ηρόδοτος, Κηφισιά, ΑΕΚ Β’, Ολυμπιακός Β’, Απόλλων Σμύρνης, Παναχαϊκή και Προοδευτική.

Η διαδικασία πραγματοποιήθηκε ηλεκτρονικά και άμεσα βγήκε και το πρόγραμμα για τις 30 ομάδες (15 σε κάθε όμιλο). Για τη νέα αγωνιστική περίοδο ΠΑΟ Β’ και ΟΣΦΠ Β’ άλλαξαν θέσεις, με τους «πράσινους» να βρίσκονται στον Α’ Όμιλο και τους «ερυθρόλευκους» στον Β’. ειδικοί κλειδάριθμοι δόθηκαν στον Α’ Όμιλο σε Απόλλωνα Λάρισας και ΑΕΛ, όντας ομάδες της ίδιας πόλης, όπως και στους Μακεδονικό και ΠΑΟΚ Β’ που μοιράζονται την ίδια έδρα, αλλά και στην Αναγέννηση Καρδίτσας που έχει γηπεδικά θέματα.

Η πρώτη αγωνιστική για τον Α’ Όμιλο έχει ως εξής: Απόλλων Πόντου-Ξάνθη, ΑΕΛ-Ομάδα Α», Βέροια-ΠΑΟΚ Β’, Μακεδονικός-Νίκη Βόλου, Παναθηναϊκός Β’-Απόλλων Λάρισας, Πανσερραϊκός-Θεσπρωτός, ΠΟΤ Ηρακλής, Αλμωπός Αριδαίας. Ρεπό έχει η Αναγέννηση Καρδίτσας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.