Με Σαχινίδη και Γιακουμή η αποστολή του Ολυμπιακού για Άμφισσα

Ο Σαχινίδης

Με πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία του Ολυμπιακού Βόλου για τον αυριανό αγώνα με τον Φωκικό, που θα πραγματοποιηθεί στις 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Άμφισσας.

Η αποστολή που ανακοινώθηκε από τον προπονητή της ομάδας κ. Περικλή Αμανατίδη με το πέρας της προπόνησης περιλαμβάνει τόσο τον Γιακουμή, που είχε απουσιάσει στα τρία τελευταία ματς όσο και τον Σαχινίδη για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του στο γόνατο τη 2η αγωνιστική στις 7 Οκτωβρίου με τα Μετέωρα. Αναλυτικά οι 19 εκλεκτοί του 48χρονου τεχνικού: Γιακουμής, Παλιούρας, Παπουτσογιαννόπουλος, Μπουτζίκος, Παπαϊωάννου, Οικονομόπουλος, Πίντο, Ναζίμ, Κόλα, Ρόκας, Λώττας, Πατσής, Ευθυμιάδης, Σκοπελίτης, Σερτζίνιο, Ζγκούρη, Καμπλιώνης, Σαχινίδης και Φλίγκος.

Για το δέκατο τρίποντο σε έντεκα ματς

Ο Ολυμπιακός Βόλου με την τελευταία ομάδα της βαθμολογίας, δηλαδή την Αναγέννηση Καρδίτσας, εμφάνισε ένα κακό πρόσωπο και μία χαλαρότητα που δεν είχαν δει ούτε η τεχνική ηγεσία ούτε οι φίλαθλοι ως τότε.

Την Κυριακή όμως με τον Φωκικό στην Άμφισσα ο Ολυμπιακός Βόλου θέλει με υψηλό βαθμό αυτοσυγκέντρωσης και σοβαρότητας να δείξει ότι όσα έγιναν το περασμένο Σάββατο ήταν μία κακή παρένθεση και να συνεχίσει, με μία πειστική αυτή τη φορά αγωνιστική παρουσία, στον δρόμο των επιτυχιών, παίρνοντας το δέκατο τρίποντο σε έντεκα ματς.

Απών θα είναι ο Σάββας, που δεν ανάρρωσε ακόμη, και φυσικά ο εκτός ομάδας λόγω στρατού από την αρχή της χρονιάς Διβανές.

Η αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου μετά το τελευταίο χαλάρωμα αναχωρεί σήμερα στις 15.00 για την Ιτέα και το ξενοδοχείο Ναυσικά, όπου είχε καταλύσει η ομάδα και για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Ιτέας.

Τον αγώνα θα διευθύνει ο Ανδρέας Γκάμαρης από την ΕΠΣ Αθηνών, με βοηθούς τους Μιχάλη Δόση και Νικόλαο Κοκαρίδα από τον ίδιο σύνδεσμο. Είναι η πρώτη φορά που ο Ολυμπιακός Β. συναντά τον συγκεκριμένο διαιτητή.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.