Mετά από 20 και πλέον χρόνια στην Κοζάνη ο Ολυμπιακός Βόλου!

Σε ρυθμούς Κοζάνης κινείται ο Ολυμπιακός Βόλου, αντιμετωπίζοντας αύριο Τετάρτη την τοπική ΑΕ Ποντίων, και θέλει να κάνει το 2/2 μετά και τη νίκη του επί της Τρίγλιας.

Στην προαναγγελία του αγώνα που κάνει η διοργανώτρια Αρχή, τονίζεται ότι ο Ολυμπιακός Βόλου νίκησε με γκολ από τα αποδυτήρια την Τρίγλια, παίζοντας… ξενιτεμένος στη Φιλιππούπολη της Λάρισας και ελπίζει να ζευγαρώσει τις νίκες του απέναντι σε μια ομάδα που παίζει για πρώτη φορά. Μάλιστα ο Ολυμπιακός Βόλου πηγαίνει και σε ένα γήπεδο, που έχει να επισκεφθεί περισσότερα από 20 χρόνια, όπως υπογραμμίζεται χαρακτηριστικά!

Όσον αφορά τον αντίπαλο, η επαγγελματική πρεμιέρα της ΑΕ Ποντίων Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, όπως είναι το πλήρες όνομα της ομάδας, δεν ήταν ευχάριστη, αφού βρέθηκε απέναντι στην φιλόδοξη Βέροια και ηττήθηκε με 3-0. Πριν από τον αγώνα είχε αποφασιστεί και η πρόσληψη του Τσέχου προπονητή Ρόμαν Ναντβόρνικ, που όμως θα κάνει ντεμπούτο με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Οι Πόντιοι ξεκίνησαν τη σεζόν με το Βόσνιο Νέντζαντ Κουρούζοβιτς, που έφυγε καθώς δεν ξεκινούσαν τα πρωταθλήματα, και συνέχισαν με τον Θεοχάρη Βοριαζίδη. Ωστόσο προκρίθηκε και πάλι η επιλογή ενός ξένου προπονητή.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.