Μεταγραφή… επιστροφή για τον Μαγνησιακό με Κοκώνη

H πρώτη προσθήκη για τη νέα χρονιά

Μέχρι στιγμής ο Μαγνησιακός έχει ανακοινώσει 16 ανανεώσεις με παίκτες του, ωστόσο τώρα ήρθε και η πρώτη μεταγραφή, με τη διοίκηση ν’ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Απόστολο Κοκώνη.

Ο γεννηθείς στις 02/10/2007 αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός με ύψος 1,85 μ., όπως επισημαίνει και ο σύλλογος, ενώ η μεταγραφή του έχει χρώμα… επιστροφής, αφού ο Κοκώνης έχει ξεκινήσει την ποδοσφαιρική πορεία του από τα τμήματα της ακαδημίας του Μαγνησιακού, φτάνοντας να αγωνίζεται στις Μεικτές ΕΠΣΘ Παίδων και Νέων με μεγάλη επιτυχία.

Στην συνέχεια αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα Β’ ΕΠΣΘ την περίοδο 2022-23 με την ομάδα της Αγίας Παρασκευής με 26 συμμετοχές, όπου και διακρίθηκε παρόλο το νεαρό της ηλικίας του.

Σύμφωνα με τον Μαγνησιακό: «Ο ποδοσφαιριστής παρακολουθούνταν για την εξέλιξη του, σε όλη την περσινή ποδοσφαιρική χρονιά από το τεχνικό τιμ και συγκεκριμένα από τον Κώστα Θεοδώρου, όπως και άλλοι ποδοσφαιριστές μας, για την πρόοδο τους. Ο Κοκώνης Απόστολος θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα της περιοχής μας, με πολλά υποσχόμενο μέλλον. Με τη σύμφωνη γνώμη τον προπονητών μας και τις διοικήσεις ο νεαρός ταλαντούχος ποδοσφαιριστής εντάσσεται στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας μας. Τού ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

Από εκεί και πέρα, με το μεγαλύτερο μέγεθος του βασικού κορμού να έχει διατηρηθεί, ο Μαγνησιακός προσανατολίζεται στην προσθήκη 2-3 ακόμη έμπειρων παικτών αλλά και στη συμφωνία του με δύο τουλάχιστον νεαρούς παίκτες, από την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας, προκειμένου να δώσει και σε ταλαντούχους παίκτες την ευκαιρία να διεκδικήσουν θέση στην ενδεκάδα του.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.