Νάνσυ Καπούλα: Στο χέρι των τοπικών βουλευτών να καταψηφίσουν την αναδιάρθρωση

«Μαζική φωνή υπέρ των δυο ομάδων, μόνο ο δήμαρχος Βόλου υποστηρίζει ακριβώς το αντίθετο»

Το γεγονός ότι είναι στο χέρι των τοπικών βουλευτών να υποστηρίξουν το δίκαιο των δυο ιστορικών ομάδων της πόλης, του Ολυμπιακού και της Νίκης Βόλου, καταψηφίζοντας την τροπολογία της αναδιάρθρωσης του ποδοσφαίρου που ο υπουργός Αθλητισμού θέλει να ισχύσει από τη φετινή σεζόν, τόνισε, μιλώντας στο Ράδιο Ένα 102,5, η υποψήφια δήμαρχος Βόλου, κ. Νάνσυ Καπούλα.

Όπως ανέφερε στον Γιώργο Καρεκλίδη «είναι γεγονός ότι και οι δυο ιστορικές ομάδες της πόλης μας, η Νίκη Βόλου και ο Ολυμπιακός, έχουν βέβαιη την άνοδό τους. Οι πιθανότητες και για τη Νίκη Βόλου στα μπαράζ είναι με το μέρος της. Καταλαβαίνουμε ότι όλη αυτή η πρόθεση του Υπουργείου για τον συγκεκριμένο όμιλο, με όλες τις ομάδες απ’ όλη την Ελλάδα, ουσιαστικά στρέφεται εναντίον των δυο τοπικών ομάδων, στρέφεται εναντίον της πόλης μας. Αυτό που ζητάει η πόλη είναι το δίκαιο. Ο αθλητισμός έχει μια λογική κι αυτή είναι ότι αγωνίζεσαι με έναν συγκεκριμένο στόχο. Ο στόχος φέτος ήταν η άνοδος, οι δυο ομάδες αγωνίστηκαν πολύ όμορφα, με τα γήπεδα γεμάτα, έδωσαν οι ίδιες με πενιχρά μέσα ψυχή και κατάφεραν να βρίσκονται στις δυο πρώτες θέσεις. Έδωσαν έναν άξιο αγώνα, έναν δίκαιο αγώνα κι έρχεται το υπουργείο αυτή τη στιγμή να καταργήσει πρώτα απ’ όλα την έννοια του αθλητισμού, δηλαδή να στερήσει το στόχο, την άνοδο.

Για ποιο λόγο; Με πρόφαση την αναδιάρθρωση. Το να θες να κάνεις αναδιάρθρωση με πρόφαση την κάθαρση και να την κάνεις με άδικο τρόπο και ουσιαστικά να εξυπηρετείς τα συμφέροντα λίγων και να γυρνάς την πλάτη σου στο δίκαιο, αυτό αυτομάτως καταργείται ως έννοιας και στόχος του υπουργείου. Κάτι άλλο εξυπηρετεί το Υπουργείο, το οποίο δε μας το λέει ευθαρσώς, έχει το θράσος όμως να αποφασίζει και να διατάζει. Φαίνεται καθαρά ποιο είναι το δίκαιο, όταν η φωνή γίνεται μαζική υπέρ των δυο ομάδων και όταν βγαίνει μόνο ένας, ο δήμαρχος Βόλου, και υποστηρίζει ακριβώς το αντίθετο. Επειδή αυτό είναι τροπολογία και θα πάει στη Βουλή, επειδή ξέρουμε ότι τα θέματα πλειοψηφίας είναι οριακά είναι ξεκάθαρα πλέον στο χέρι των τοπικών βουλευτών να το καταψηφίσουν. Καμία άλλη λύση δεν υπάρχει για το δίκαιο της πόλης».

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.