«Ναυάγησε» στη Ρόδο ο Ολυμπιακός Βόλου, 4-0 από τον Ιάλυσο

Έχοντας δεχθεί τρία τέρματα από τον Κονέ στο πρώτο ημίχρονο και άλλο ένα από τον Ντιατά στο δεύτερο μέρος, ο Ολυμπιακός Βόλου «βυθίστηκε» στην Ρόδο από τον Ιάλυσο, αφού το παιχνίδι που ήταν να διεξαχθεί χθες είχε αναβληθεί για σήμερα Κυριακή με ώρα έναρξης τις 14:00. Οι παίκτες του Λεωνιδα Βόκολου βρέθηκαν νωρίς πίσω στο σκορ και δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν σε κανένα σημείο της αναμέτρησης.

Ενστάσεις καταγράφηκαν πάντως και από τις δύο ομάδες πριν από την έναρξη του αγώνα για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου που ήταν αρκετά βαρύς από τη χθεσινή κακοκαιρία, ωστόσο ο διαιτητής της αναμέτρησης, κος Μαυρίδης είπε ότι θα διεξαχθεί ο αγώνας κανονικά, όπως και έγινε.

«Ναυάγιο» από τριπλή «τορπίλη» του Κονέ

Χειρότερο ξεκίνημα δεν θα μπορούσε να γίνει για τον Ολυμπιακό Βόλου, καθώς ο Ιάλυσος άνοιξε το σκορ μόλις στο δεύτερο λεπτό της αναμέτρησης. Σκόρερ ήταν ο Κονέ, καθώς μετά από μπαλιά του Μαστραντωνάκη έκανε την ατομική προσπάθεια ξεπερνώντας δύο αντιπάλους, για να νικήσει τον Γιδόπουλο. Ωστόσο αν και ο πρώτος βοηθός του αγώνα τον υπέδειξε σε θέση οφσάιντ, ο διαιτητής του αγώνα κατακύρωσε στη συνέχεια το τέρμα για να ισχύσει κανονικά το 1-0.

Αναγκαστικά οι «ερυθρόλευκοι» αναζήτησαν λύσεις, αλλά ο αγωνιστικός χώρος, αρκετά βαρύς από την κακοκαιρία, δεν βοηθούσε να αναπτυχθούν στην προσπάθειά τους να βρουν τους Τσίτα και Κέρι στην επίθεση. Την ίδια στιγμή που οι γηπεδούχοι είχαν την ορμή που απέκτησαν από το γρήγορο τέρμα, με τον Κονέ να αναζητά την μπάλα για να απειλήσει ξανά στο 15′, ωστόσο έκοψε την μπαλιά ο Ρόκας.

Τα χειρότερα βέβαια ήρθαν για τους «ερυθρόλευκους» στο 21ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Μαστραντωνάκη η μπάλα έφτασε στον Κονέ που από το ύψος του πέναλτι έκανε τη γυριστή κεφαλιά και νίκησε τον Γιδόπουλο για το 2-0.

Ωστόσο μέχρι το τέλος του ημιχρόνου ο Κονέ φρόντισε να κάνει το καθαρό χατ τρικ και το κατάφερε στο 34′, όταν ο Μαστραντωνάκης εκτέλεσε το φάουλ και ο συμπαίκτης του με δυνατό σουτ νίκησε και πάλι τον Γιδόπουλο για το 3-0. Μάλιστα, η συνεργασία Μαστραντωνάκη-Κονέ παραλίγο να φέρει και ένα τέταρτο τέρμα σε βάρος του Ολυμπιακού Βόλου, καθώς ο πρώτος έβγαλε τη σέντρα στο 37′ με τον συμπαίκτη του να πιάνει την κεφαλιά και ν’ αναγκάζει τον Γιδόπουλο να κάνει μία σπουδαία επέμβαση.

Καμία αντίδραση στην επανάληψη-Έπεσε και το δοκάρι!

Να βρει τρόπο αντίδρασης ήθελε ο Ολυμπιακός Βόλου, αλλά με το σκορ να είναι σε βάρος του 3-0 από το πρώτο ημίχρονο, δεν μπόρεσε να κάνει και πολλά, όπως φάνηκε και από τα πεπραγμένα.

Ο Λεωνίδας Βόκολος προσπάθησε ν’ ανακατέψει την τράπουλα και πέρασε τους Παπαϊωάννου και Κόλα, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» θέλησαν να πάρουν μέτρα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά λύσεις δεν έβρισκαν. Από την άλλη ο Ιάλυσος δεν βιαζόταν σε καμία περίπτωση, και προτίμησε να κρατήσει την μπάλα παρά να αναζητήσει κάτι παραπάνω πέρα από το «μηδέν» στην άμυνα.

O ρυθμός του αγώνα δεν ήταν καλός, οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου έψαχναν τους Τσίτα και Κουτσιανικούλη για την εκδήλωση επίθεσης χωρίς αποτέλεσμα, ενώ μέχρι το 65′ οι γηπεδούχοι κέρδισαν δύο κόρνερ, χωρίς να απειλούν κι αυτοί ουσιαστικά, ενώ ένα σουτ του Κονέ που έστειλε την μπάλα άουτ στο 71.

Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό Βόλου; Ούτε για δείγμα και στο δεύτερο ημίχρονο. Γκολ για τον Ιάλυσο; Ήρθε και το τέταρτο στο 79′ μετά από κάθετη του Μαστραντωνάκη στον Ντιατά, για να σουτάρει και παραβιάσει την εστία του Γιδόπουλου, αλλά αυτό που ακολούθησε δεν έχει ξαναγίνει, αφού το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Ολυμπιακού Βόλου έπεσε από τη μία πλευρά!

Στο 87΄ο Κέρι πέρασε στον Τσίτα, ο επιθετικός του Ολυμπιακού Βόλου προσπάθησε να πλασάρει αλλά ο Ανδρούτσος δεν του έκανε τη χάρτη. Ωστόσο αυτή ήταν μία από τις ελάχιστες ουσιαστικές κινήσεις και ευκαιρίες των Βολιωτών στην αναμέτρηση. Ένα λεπτό αργότερα ο Ρεκλείτης πέρασε στον Μαστραντωνάκη για να σουτάρει αυτός με τη σειρά του χωρις αποτέλεσμα, ενώ οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με 10 παίκτες αφού ο Χειμωνέττος αποχώρησε τραυματίας ενώ είχαν ολοκληρωθεί οι αλλαγές. Ένα σουτ του Παπαϊωάννου στις καθυστερήσεις έστειλε την μπάλα στα χέρια του Ανδρούτσου και κάπου εκεί ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση.

Ιάλυσος (Νίκος Παντέλης):Ανδρούτσος, Γιώργου, Πάτας, Παγώνης, Χειμωνέττος Κ., Ρεκλείτης, Μπάρδης, Μαστραντωνάκης, Μαραγκουδάκης (69′ Ντιατά), Χειρίτραντας (75′ Πετράκης), Κονέ (86′ Πριόνας).

Ολυμπιακός Βόλου (Λεωνίδας Βόκολος): Γιδόπουλος, Γραικός (77′ Κλεμέντε), Βασιλούδης, Βοσνακίδης, Ρόκας, Μητρόπουλος, Σκοπελίτης (46′ Παπαϊωάννου), Κουτσιανικούλης, Τσίτας, Κέρι, Ράντι (46′ Κόλα).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.