Νέα ήττα για τον Ολυμπιακό Βόλου, 1-0 από την Κοζάνη

Για τη 17η αγωνιστική της Γ' Εθνικής

Να βρει τις αγωνιστικές και βαθμολογικές λύσεις θέλει ο Ολυμπιακός Βόλου, αλλά ούτε στην Κοζάνη απέναντι στην ομώνυμη ομάδα τα κατάφερε με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα από την επικεφαλής της βαθμολογικής κατάταξης με 1-0, χάρη στο τέρμα που σημείωσε ο Νιάσε σε βάρος των «ερυθρόλευκων».

Ο αγώνας ξεκίνησε στραβά από την αρχή, αφού το 1-0 έγινε μόλις στο 11ο λεπτό. Τότε ήταν που ο έκανε τη σέντρα και με τη σειρά του ο Νιάσε με κεφαλιά σκόραρε απέναντι στον Καβουσάκη, για να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του.

Βέβαια τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι τελείως διαφορετικά, αν στο 14’ ο Καρατσόλης ολοκλήρωνε την προσπάθειά του. Ο παίκτης του Ολυμπιακού Βόλου βρέθηκε απέναντι στον τερματοφύλακα της Κοζάνης, Καραγκιόζη, αλλά δεν μπόρεσε να τον νικήσει, αφού ο γκολκίπερ των γηπεδούχων έδιωξε την μπάλα με τα πόδια.

Το πρώτο μέρος δεν είχε και πολλές φάσεις, ενώ στο δεύτερο ο Κανούλας προσπάθησε να γίνει απειλητικός στο 53’ και στο 57’ αλλά αρχικά ο Καβουσάκης έδιωξε σωτήρια, ενώ στη δεύτερη φάση η μπάλα πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου. Στο 77’ ο Νιάσε απείλησε τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού Βόλου αλλά το σουτ που επιχείρησε έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ στις καθυστερήσεις ο Λάμπογλου σούταρε από το ύψος του πέναλτι αλλά και πάλι η κατάληξη ήταν ίδια.

Παρά τις αντεπιθέσεις ο Ολυμπιακός Βόλου δεν μπόρεσε να βρει το γκολ που θα του χάριζε έστω το ελάχιστο του βαθμού της ισοπαλίας, με αποτέλεσμα το 1-0 να μένει μέχρι τέλους και να κρατά χαμηλά στη βαθμολογική κατάταξη του δευτέρου ομίλου της Γ’ Εθνικής τους «ερυθρόλευκους».

Κοζάνη (Μπαδήμας): Καραγκιόζης, Μαραγκός, Παπαδόπουλος, Παπαργυρίου, Βοριαζίδης (46’ Αποστολίδης), Κούφας, Κανούλας, Νιάσε, Ψάλτης (74’ Μπίντσης), Καραγιάννης (63’ Λάμπογλου), Πάνος.

Στον πάγκο βρέθηκαν και οι Πιριτζάους, Παπανικολόπουλος, Στόιος, Τσαπακίδης, Μπαλατσιώτης, Γιαλαμίδης.

Ολυμπιακός Βόλου (Σταματίου): Καβουσάκης, Μαργαρίτης, Διαμαντόπουλος, Σιουμουρέκης, Κόλα, Γιαρλέλης (80’ Κατσαγεωργίου), Παπαδήμος, Ακριβόπουλος (80’ Μυλωνάς), Καρατσόλης, Αναστασίου, Σταμπουλής (85’ Καρβούνης).

Στον πάγκο βρέθηκαν και οι Κωνσταντίνου, Θεοδωρόπουλος, Ντινόπουλος, Σκύφτας, Νικολούλης, Κοφίνας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.