Νέο σπουδαίο διπλό παραμονής για τον Θησέα, 0-1 τη Στυλίδα

Φοβερή πορεία πραγματοποιεί ο Θησέας στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Η ομάδα του Λάκη Μπακάλη πήρε δεύτερο συνεχόμενο διπλό στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά μέσα στη Στυλίδα, κερδίζοντας την ομώνυμη ομάδα με 0-1.

Ο Λάκης Μπακάλης ξεκίνησε και πάλι με το 3-4-2-1, αφού η ομάδα λειτουργεί σωστά μ’ αυτό. Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Κεφαλάς, τρεις στόπερ οι Μπόρας, Γιαουπλάρι και Βαν ντε Γουΐχε από τα δεξιά στ’ αριστερά, ενώ όλη την πλευρά έπαιζαν οι Δημητριάδης (δεξιά) και Διαμαντόπουλος (αριστερά). Αμυντικοί μέσοι ήταν οι Οικονόμου και Κοτζαθανάσης, φορ ο Τσιουρής και εσωτερικοί επιθετικοί χαφ πίσω απ’ αυτόν οι Πέτσης και Φραγκογιάννης.

Το «χρυσό γκολ του Θησέα πέτυχε ο Μπόρας στο 28’ με πλασέ στο πίσω δοκάρι, χωρίς να σκάσει η μπάλα στο έδαφος, μετά από φάουλ από τη δεξιά πλευρά του Κοτζαθανάση.

Στο 35’ και το 42’ η Στυλίδα είχε δύο μεγάλες φάσεις, για να ισοφαρίσει, αλλά στην πρώτη περίπτωση ο Χαλαστάνης πλάσαρε σε κενή εστία από πλάγια θέση άουτ, ενώ είχε ξεπεράσει τον Κεφαλά, ο οποίος στη δεύτερη περίπτωση ενήργησε σωτήρια στο πλασέ του Μπουσάι στο τετ-α-τετ, αποσοβώντας το 1-1.  Ήταν μία φάση, που η κατά τα άλλα σταθερή άμυνα του Θησέα τη δέχθηκε με μεγάλη ευκολία μετά από βολέ του αντίπαλου τερματοφύλακα και κεφαλιά-πάσα παίκτη στην πλάτη της άμυνας.

Στο δεύτερο μέρος ο Θησέας έφθασε κοντά στο δεύτερο γκολ σε τρεις περιπτώσεις. Αρχικά στο 59’ ο Κοτζαθανάσης εκτέλεσε απευθείας φάουλ και εντυπωσιακά εκτινάχθηκε στη δεξιά του γωνία ο Μήτσου και αφού απέκρουσε μπλόκαρε σε δεύτερο χρόνο. Πάλι ο Κοτζαθανάσης βρέθηκε σε θέση βολής και συγκεκριμένα έξω από τη μικρή περιοχή στο 74’ μετά από ωραία πάσα του Τσιουρή, έχοντας φάτσα όλα το τέρμα. Ωστόσο, στάθηκε άτυχος αφού η μπάλα κόντραρε σε σώμα αμυνομένου στο αριστερό σουτ που έκανε, ενώ είχε πάρει φορά προς τα δίχτυα.

Τέλος, στο 87’ ο Πέτσης σε κόντρα επίθεση έβγαλε σε θέση τετ-α-τετ τον Ζάχο, αλλά αυτός νικήθηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα σε νέα κλασική φάση για τους φιλοξενούμενους. Πάντως το 0-1 παρέμεινε ως το τέλος και ο Θησέας έκανε ακόμη ένα άλμα παραμονής.

Να σημειωθεί ότι στο τέλος του αγώνα μπήκε αλλαγή και ο 18χρονος Σπύρος Παναγιώτου κι έτσι έκανε επίσημο ντεμπούτο με τον Θησέα.

Πλέον, οι Αγριώτες με +7 από την επικίνδυνη ζώνη έχουν όλες τις προϋποθέσεις να πετύχουν τον σκοπό τους, που είναι η σωτηρία, και αν συνεχίσουν έτσι, θα το καταφέρουν άνετα.

ΘΗΣΕΑΣ: Κεφαλάς, Διαμαντόπουλος, Μπόρας, Γιαουπλάρι, Βαν ντε Γουΐχε, Κοτζαθανάσης, Πετσης (90’ Παναγιώτου), Φραγκογιάννης (71’ Ζάχος), Τσιουρής (75’ Βλάχος ), Οικονόμου (86’ Αγιασιώτης), Δημητριάδης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.