Νέος προπονητής της Νίκης ο Γρηγόρης Γιασσάρης

Η διοίκηση της Νίκης βρήκε αμέσως τον αντικαταστάτη του Λάμπρου Πρέκα, καθώς συμφώνησε με τον Γρηγόρη Γιασσάρη, η συνεργασία του οποίου με τη Δόξα Λευκάδας, που αγωνίζεται στον τρίτο όμιλο της Γ’ Εθνικής, λύθηκε στο τέλος Δεκέμβρη, ενώ πιο μπροστά ο 48χρονος κόουτς πέτυχε συνεχόμενες ανόδους με τον Ερμή Αγιάς από την ΕΣΚΑΘ στην Α2 ανδρών. Ο Λαρισαίος τεχνικός, που προπόνησε για πρώτη φορά τους παίκτες της νέας του ομάδας την Πέμπτη (11/1), ήταν μία από τις καλύτερες λύσεις τη δεδομένη στιγμή. Εννοείται ότι στόχος της Νίκης είναι η παραμονή και από δω και πέρα κάθε ματς είναι τελικός.

Η επίσημη ανακοίνωση: “Η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Γρήγορη Γιάσσαρη.

Ο Γρηγόρης Γιασσάρης αγωνίστηκε ως αθλητής στην Ολύμπια Λάρισας (1985-2002 σε Γ’-Β’-Α2 και Α1 Εθνική). Ως προπονητής ξεκίνησε στον Περσέα Λάρισας, συνέχισε στην Ολύμπια Λάρισας, στην ΑΕΛ ( Γ’ Εθνική-Α1), στον Αίολο Τρικάλων (δύο συνεχόμενες ανόδους σε Γ’ & Β’ Εθνική), στον Φοίνικα Λάρισας και το 2014 ανέλαβε τον Ερμή Αγιάς, οδηγώντας τον από την Α1 ΕΣΚΑΘ στην Α2 Εθνική. Στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν ήταν προπονητής στην Δόξα Λευκάδας. Ο coach Γιασσάρης έκανε σήμερα την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα μας. Τον καλωσορίζουμε στη Νίκη Βόλου και του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά”.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.