Ντόστανιτς: «Το πρώτο είναι ότι εμείς δεν παίξαμε καλά»

Δε θέλησε να σχολιάσει αν η φάση του πρώτου γκολ του Ολυμπιακού Βόλου είναι οφσάιντ ή όχι ο προπονητής της Νίκης, Ράτκο Ντόστανιτς, ο οποίος δήλωσε ότι το πρώτο γι’ αυτόν ότι η ομάδα του δεν είχε καλή απόδοση. Αναλυτικά:

“Ο Ολυμπιακός Βόλου σήμερα ήταν καλύτερη ομάδα από εμάς και πρέπει να του δώσουμε συγχαρητήρια. Εμείς δεν ήμασταν καλοί, κάναμε ένα πολύ κακό παιχνίδι και στα 90 λεπτά. Ακόμα και μετά την αποβολή για τον Ολυμπιακό, εμείς συνεχίσαμε να μην παίζουμε καλά. Για τη σημερινή εικόνα, φταίω εγώ. Να αφήσουμε τους ποδοσφαιριστές, οι παίκτες τα έδωσαν όλα. Αυτοί οι παίκτες πριν το σημερινό ματς ήταν πρώτοι, έπαιρναν βαθμούς, έβαζαν γκολ κι έκαναν πολύ καλή δουλειά. Έχουμε ακόμα έξι παιχνίδια και θα τα δώσουμε όλα”.

Για τη διαχείριση που θα γίνει, με την ομάδα πλέον να κυνηγά τον Ολυμπιακό:

“Τι να κάνουμε; Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δε θέλαμε να χάσουμε, θέλαμε να τα δώσουμε όλα και να κερδίσουμε το παιχνίδι. Τώρα πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα και να κάνουμε αυτό που πρέπει, από ‘δω και πέρα να κερδίσουμε όλα τα ματς”.

Για το γεγονός πως η Νίκη κάνει ακόμα μία κακή εμφάνιση σε ντέρμπι με τον Ολυμπιακό φέτος:

“Σε ένα ντέρμπι δεν μπορείς να ξέρεις ποτέ. Μπορεί να έχεις δύο φορές καλύτερη ομάδα, αλλά να μη σου βγαίνει το παιχνίδι. Όλοι οι παίκτες σήμερα ήθελαν να τα δώσουν όλα, δουλεύουν πολύ καλά, υπάρχουν και μέρες που δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Τα κάναμε όλα πολύ άσχημα σήμερα, συγγνώμη”.

Για τη συνέχεια της κακής εμφάνισης, ακόμα και μετά την αποβολή του Ναζίμ:

“Θέλω να ξέρετε ένα πράγμα, εγώ πιστεύω στους παίκτες μου. Ξέρω πως αυτοί οι παίκτες δουλεύουν σκληρά και μπορούν να παίξουν πέντε φορές καλύτερα. Πρέπει να δούμε τι κάναμε καλά και τι δεν κάναμε καλά. Δεν ήταν καλός ο τρόπος που παίξαμε σήμερα. Πρέπει να κάνουμε μία ανάλυση. Συγγνώμη από τον κόσμο”.

Για το αν επηρέασε το γκολ στο πρώτο λεπτό:

«Για μένα τα ντέρμπι κρίνονται στις λεπτομέρειες. Δε θέλω να μιλάω. Αυτός ξέρει αν είναι οφσάιντ ή όχι. Το πρώτο είναι ότι εμείς δεν ήμασταν καλά».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.