Ο Κυριάκος Κοκκινάκης σχολιάζει την πρεμιέρα του β’ γύρου στην Α’ ΕΠΣΘ

Οι εκτιμήσεις του προπονητή της ΕΛ Νηλέας για τη 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος

Ο πρώτος γύρος της Α’ ΕΠΣΘ ολοκληρώθηκε και τυπικά το βράδυ της Τετάρτης 15/02 με τη διεξαγωγή των εξ αναβολής αναμετρήσεων, με Μαγνησιακό και Αγία Άννα να κοντράρονται για την πρώτη θέση, ενώ στις τελευταίες θέσεις βρίσκεται σε εξέλιξη η μάχη της παραμονής. Ο προπονητής της ΕΛ Νηλέας Κυριάκος Κοκκινάκης σχολιάζει αυτήν τη εβδομάδα στο «Magnesiasports» τα παιχνίδια της τελευταίας στροφής του πρώτου γύρου αλλά και προβλέπει για τις αναμετρήσεις της πρεμιέρας του δεύτερου.

Η ΕΛ Νηλέας προέρχεται από ήττα από την Ακρόπολη (3-0) και μπροστά της έχει το εντός έδρας παιχνίδι με τη ΦΘ Αγχίαλος που επίσης παλεύει για την παραμονή. Όσον αφορά τα αποτελέσματα της 13ης αγωνιστικής, ο Κυριάκος Κοκκινάκης αναφέρει σχετικά:

Αγία Άννα-Τοξότης 3-0: «Θεωρώ ότι ήταν ένα φυσιολογικό αποτέλεσμα. Η Αγία Άννα είναι ανεβασμένη στα τελευταία παιχνίδια και απ’ ότι έχω δει στις τελευταίες αναμετρήσεις παίζει και πολύ καλό ποδόσφαιρο».

Ακρόπολη-ΕΛ Νηλέας 3-0: «Ήταν πολύ καλύτερη η Ακρόπολη σε σχέση με μας. Κάναμε πολλά λάθη και τα πληρώσαμε, οπότε ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα».

Σαρακηνός-ΓΣ Αλμυρού 0-3: «Δεν περίμενα τη διαφορά αυτή. Ίσως πλήρωσε και ο Σαρακηνός τα λάθη του. Θεωρώ ότι ο Σαρακηνός είναι πολύ καλή ομάδα και περίμενα να είναι πιο ισορροπημένο το παιχνίδι».

ΦΘ Αγχίαλος-Αίας Σούρπης 1-5: «Η Αγχίαλος έχει αρκετά προβλήματα, όπως κι εμείς. Θεωρώ φυσιολογικό το αποτέλεσμα, μιας και ο Αίας είναι σαφώς καλύτερη ομάδα και οι στόχοι ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι διαφορετικοί».

Θησέας-Πύρασος 3-0: «Ο Θησέας είναι πολύ ανεβασμένος αγωνιστικά. Θεωρώ ότι αν δεν διεκδικήσει κι αυτός μέχρι τέλους την άνοδο, σίγουρα θα είναι ο ρυθμιστής του πρωταθλήματος».

Δήμητρα Ευξεινούπολης -Ρήγας Φεραίος 1-3: «Βλέποντας τις συνθέσεις, ο Ρήγας έβαλε και νεότερα παιδιά, θεωρώντας ότι το παιχνίδι θα είναι εύκολο. Κανένα παιχνίδι όμως δεν είναι εύκολο. Όλα πρέπει να τα λαμβάνουμε υπόψη, αλλά και εδώ το αποτέλεσμα είναι φυσιολογικό».

Μαγνησιακός-ΑΕ 2002 9-0: «Δεν περίμενα κι εδώ τόσο μεγάλη έκταση στο σκορ, γιατί η ΑΕ 2002 ήταν καλή στα τελευταία παιχνίδια. Αλλά ο Μαγνησιακός είναι ισχυρή ομάδα και δίκαια κέρδισε, αλλά δεν περίμενα τόσο μεγάλο σκορ».

Αμφίρροπες αναμετρήσεις αλλά και φαβορί

Όλα παραμένουν ρευστά βέβαια και στην κορυφή και στην ουρά της βαθμολογίας, με την έναρξη του δεύτερου γύρου να διατηρεί αμείωτο το ενδιαφέρον. Από την πλευρά του ο προπονητής της ΕΛ Νηλέας βλέπει και αμφίρροπες αναμετρήσεις αλλά και ξεκάθαρα φαβορί στη 14η αγωνιστική.

Σχολιάζει λοιπόν ο προπονητής της ΕΛ Νηλέας:

Aκρόπολη-Αγία Άννα: «Είπαμε και πριν ότι η Αγία Άννα είναι ανεβασμένη»…

Αίας Σούρπης-Δήμητρα Ευξεινούπολης: «Δεν νομίζω ότι θα έχει περιθώρια αντίδρασης η Δήμητρα».

Πύρασος Νέας Αγχιάλου-ΑΕ 2002: «Και εδώ νομίζω ότι υπάρχει διαφορά στην ποιότητα. Θεωρώ ότι ο Πύρασος έχει κάποιους παίκτες που κάνουν τη διαφορά».

ΕΛ Νηλέας-ΦΘ Αγχίαλος: «Παιχνίδι που φυσιολογικά θα είναι σαν ντέρμπι. Θα κρίνει μία θέση πιθανότατα για τον υποβιβασμό. Για την ομάδα μου είναι ένα τελευταίο χαρτί, όπως και για την Αγχίαλο. Θα το παλέψουμε πάρα πολύ και ο καλύτερος ας κερδίσει».

Τοξότης Βόλου-Σαρακηνός: «Αμφίρροπο παιχνίδι. Τόσο ο Τοξότης όσο και ο Σαρακηνός είναι καλές ομάδες. μοιάζει περισσότερο να είναι πιο κοντά στην ισοπαλία, αν και πιστεύω περισσότερο στον Σαρακηνό».

ΓΣ Αλμυρού-Θησέας Αγριάς: «Ένα ακόμη ντέρμπι. Αν περάσει ο Θησέας από τον Αλμυρό, αλλάζουν τα δεδομένα και θα πρωταγωνιστήσει κιόλας».

Ρήγας Φεραίος-Μαγνησιακός: «Κι αυτό ντέρμπι. Ο Ρήγας έχει δείξει ότι απέναντι σε καλές ομάδες είναι κι αυτός ανταγωνιστικός. Πιστεύω ότι θα παλέψει το παιχνίδι, αν και ο Μαγνησιακός έχει τον πρώτο λόγο».

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.