Ο Σιόβας στον Ολυμπιακό Βόλου

Μεταγραφή για τους ερυθρόλευκους με τον 22χρονο Βολιώτη φορ

Ο Ολυμπιακός Βόλου έψαχνε να ενισχυθεί στην επίθεση και χθες Πέμπτη (4/1) έκανε δικό του τον Κωνσταντίνο Σιόβα, έναν βαρύ φορ, που ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τους ερυθρόλευκους και μέχρι τα 15 του ήταν μέλος της ακαδημίας τους.

Ο 22χρονος Βολιώτης (1/7/2001) είχε μόνο μία συμμετοχή φέτος με τον Μαγνησιακό στη Γ’ Εθνική, αλλά αυτό συνέβη λόγω στρατού, ωστόσο σε λιγότερο από ένα μήνα ο υψηλόσωμος επιθετικός ξεμπλέκει με τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις, επομένως θα συμμετέχει ανελλιπώς στις προπονήσεις.

Σίγουρα αυτή τη στιγμή πρέπει να δουλέψει, για να φτάσει στον βαθμό ετοιμότητας που θέλει, αλλά όλοι στον Ολυμπιακό Βόλου πιστεύουν πως, όταν γίνει αυτό, θα μπορέσει να προσφέρει.

Ο Σιόβας μετά τον Ολυμπιακό Βόλου είχε πάει στον Ιάσονα Α.Μ., και ακολούθησαν η Αγία Παρασκευή στην Α’ ΕΠΣΘ, η Κ19 του ΝΠΣ Βόλος, η Α.Ε. Μοσχάτου, η Δήμητρα Ευξεινούπολης και ο Διαγόρας Στεφανοβικείου στη Γ’ Εθνική, ενώ πριν τον Μαγνησιακό είχε φορέσει τη φανέλα του Ρήγα Φεραίου.

Στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε στη συνέχεια ο Ολυμπιακός Βόλου αναφέρεται: “Ανακοινώνεται επίσημα η έναρξη συνεργασίας με τον επιθετικό Κωνσταντίνο Σιόβα τον οποίο καλωσορίζουμε. Ο ποδοσφαιριστής προέρχεται από την ακαδημία του συλλόγου μας με τελευταίο του σταθμό την ομάδα του Μαγνησιακού”.

Χρήστος Θανασούλης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.