Ο Τέλης Καϊμπαλίδης εκτελεστικός υπεύθυνος στον Ολυμπιακό Βόλου

Ανακοινώθηκε και η οριστική απόκτηση του λεωφορείου από τον ΑΣ

Την ώρα που ολοκληρώνεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού Βόλου για το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς με αντίπαλο την ΑΕΠ Κοζάνης εκτός έδρας το απόγευμα της Κυριακής, η διοίκηση του ΑΣ ανακοίνωσε ότι γνωστός στο ποδοσφαιρικό κοινό της Μαγνησίας,  Τέλης Καϊμπαλίδης ανέλαβε μετά από συμφωνία τη θέση του εκτελεστικού υπεύθυνου του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Όπως αναφέρει ο σύλλογος στην ανακοίνωσή του: «Σε συνεργασία με τους γενικούς αρχηγούς Λευτέρη Τασιόπουλο και Γιάννη Θεοδωρίδη (σ.σ  ο κ. Καϊμπαλίδης ανέλαβε) το  καθήκον να «τρέχει»  τα θέματα της καθημερινότητας που απασχολούν το τμήμα που σε μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός Βόλου είναι πολλά και ποικίλα.

Ο Τέλης Καϊμπαλίδης έχει πλούσιες ποδοσφαιρικές γνώσεις μια και υπήρξε και ο ίδιος ποδοσφαιριστής σε πολλές ομάδες  Ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού Βόλου και αγωνίστηκε σε Εθνικό Βόλου,  Ολυμπιακό Βόλου, Νίκη Βόλου, Λαμία, Κέρκυρα, Αστέρα Ριζομύλου. Διαγόρα Στεφανοβικείου, Ρήγα Φεραίο και Θησέα. Ως στέλεχος έχει διατελέσει γενικός αρχηγός  στην ομάδα της Νίκης Βόλου. Ο Ολυμπιακός Βόλου καλωσορίζει στο επιτελείο του ποδοσφαιρικού  τμήματος τον Τέλη Καϊμπαλίδη και του εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του.

Οριστικά στον σύλλογο και το λεωφορείο

Την ίδια στιγμή, ανακοινώθηκε ότι στην ιδιοκτησία του Ερασιτέχνη πέρασε και επισήμως το λεωφορείο της υπό εκκαθάριση ΠΑΕ, αφού το απόγευμα της Παρασκευής 11/11 σε δικηγορικό γραφείο του Βόλου υπογράφτηκαν τα σχετικά έγγραφα από τον πρόεδρο του ΑΣ κ. Νίκο Τσεκούρα.

Όπως σημειώνεται: «Έτσι ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός Βόλου απέκτησε ένα πολύτιμο μέσο για την μετακίνηση των αθλητικών αποστολών όλων των τμημάτων του. Μετά τη δημιουργία της επίσημης ιστοσελίδας του Συλλόγου και την αγορά του λεωφορείου η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου  προγραμματίζει και άλλες κινήσεις που θα ξαφνιάσουν ευχάριστα τα μέλη και τους φίλους της ομάδας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.