Οι 12 που θα βραβευθούν από το Blue Club-Καλεσμένος και ο Βοσνιάδης

Στην κοπή πίτας που θα γίνει την Παρασκευή

Καλεσμένος από τον σύνδεσμο οργανωμένων της Νίκης, Blue Club “Παναγιώτης Ντοκούζης”, στην εκδήλωση κοπής της πίτας του την προσεχή Παρασκευή στο “Έργων Γεύσεις” (Κύπρου 91) είναι και ο Αλέκος Βοσνιάδης ως προπονητής της ομάδας που ανέβηκε στην Α’ Εθνική το 2014.

Οι οργανωμένοι της Νίκης, θέλοντας να τιμήσουν εκείνη τη μεγάλη ομάδα, κάλεσαν τον Θεσσαλονικιό προπονητή, ενω θα τιμήσουν ακόμη και τον Αντόνιο Ανιέτε, που βρίσκεται από χθες στον Βόλο, αλλά και τους Άγγελο Αργύρη, Χρήστο Τζιώρα και Μάνο Αποστολίδη. Οι δύο τελευταίοι δεν θα μπορέσουν να δώσουν το παρών, καθώς θα είναι στην αποστολή, που θα έχει ήδη ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για τον αγώνα με τον Καμπανιακό εκτός έδρας, που γίνεται Σάββατο, αλλά θα προβληθεί βίντεο με χαιρετισμό τους κατά πάσα πιθανότητα. 

Ακόμη θα βραβευθούν για την προσφορά τους ο Λάκης Χαλκιάς από την ακαδημία ποδοσφαίρου της Νίκης, ο Ιορδάνης Χατζηεφραιμίδης ως έφορος κολύμβησης, ο Γιώργος Τάκης ως έφορος στίβου, o Αποστόλης Κουτίνας ως μέλος της ομάδας μπάσκετ που ανέβηκε στην Α’ Εθνική, εκπρόσωπος του Blue Heart, εκπρόσωπος του Love Van, που την περίοδο των πλημμυρών μαγείρευε έξω από το Π. Μαγουλάς, με χιλιάδες μερίδες φαγητού να μεταφέρονται σε όλη τη Θεσσαλία με τη συνδρομή και του Blue Club, αλλά και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας μπάσκετ ανδρών της Νίκης, Παναγιώτης Τσώλης

Χρήστος Θανασούλης

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.