Οι αντίπαλοι του Διαγόρα Στεφανοβικείου στα μπαράζ

Δύσκολο έργο για το σύνολο του Στέλιου Αρσένου

Πρώτος στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής αναδείχθηκε ο Διαγόρας Στεφανοβικείου αλλά έχει ελπίδες για κάτι ακόμη καλύτερο στα μπαράζ ανόδου που ακολουθούν, απέναντι σε αντιπάλους που δείχνουν αρκετά δυνατοί;

Στη Γ’ Εθνική, από τον κάθε όμιλο των μπαράζ την άνοδο παίρνουν δύο ομάδες. Στον Βόρειο Όμιλο φαντάζει φαβορί η Αναγέννηση Καρδίτσας, αλλά από εκεί και πέρα δεν μπορεί κανείς να πει ότι η δεύτερη θέση είναι… καπαρωμένη από τώρα. Αν και οι αντίπαλοι που θα κληθεί να αντιμετωπίσει το σύνολο του Στέλιου Αρσένου μόνο εύκολοι δεν είναι…

1ος Όμιλος-Ορφέας Ξάνθης

Προπονητής ο γνωστός στον Βόλο Μπάμπης Χατζημεστής, που ως τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Βόλου το 1979 είχε… σκοράρει με βολέ από την εστία του(!), και έχει δημιουργήσει ένα εξαιρετικό σύνολο, με πρωταγωνιστή τον πρώτο σκόρερ του ομίλου, Αλέξανδρο Μελισσόπουλο, που πέτυχε εννέα τέρματα.

Αυτός είναι ίσως και ο πιο επικίνδυνος παίκτης, με παρουσία στα πρωταθλήματα της Τσεχίας και της Γερμανίας. Από εκεί και πέρα, ο Ορφέας σε 15 αγώνες πήρε 11 νίκες, ενώ είχε δύο ισοπαλίες και άλλες τόσες ήττες, ενώ σημείωσε 27 τέρματα και δέχθηκε μόλις 11!

2ος Όμιλος-Ποσειδών Nέας Μηχανιώνας

Σε 14 αγώνες πήρε 12 νίκες και είχε και δύο ισοπαλίες…! Σημείωσε 27 τέρματα και δέχθηκε μόλις έξι! Ο Ποσειδών Μηχανιώνας είναι πολύ γνωστή παρουσία στις μικρές εθνικές κατηγορίες του παρελθόντος και φιλοξενεί να κάνει την επαναφορά…

Πρωταγωνιστής του ο επιθετικός με παρουσία στην Ιταλία μεταξύ άλλων, Θανάσης Τοπούζης, και προποντής ο Γιώργος Αμανατίδης, με θητεία σε ομάδες της ΕΠΣΜ.

3ος Όμιλος-Αναγέννηση Καρδίτσας

Το πιο… σκληρό καρύδι μαζί με τον Πανιώνιο σε όλη την κατηγορία. Με τεχνικό διευθυντή τον Περικλή Αμανατίδη, και προπονητή αρχικά τον Μιχάλη Ζιώγα και στη συνέχεια τον Αλέξανδρο Κούρτογλου, φαντάζει το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την άνοδο.

Από τους παίκτες ξεχωρίζουν σε ένα ρόστερ ομολογουμένως για μεγαλύτερη κατηγορία οι Λώττας, Τζέκος, Γκουγκούδης και Χασομέρης! O απολογισμός παράλληλα για τους «κιτρινόμαυρους» απλά τρομακτικός! 12 νίκες και δύο ισοπαλίες, με 40 τέρματα υπέρ και δύο μόλις κατά!

5ος Όμιλος-Αχέρων Καναλακίου

11 νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα, με 31 τέρματα ενεργητικό και μόλις επτά σε βάρος του, ο Αχέρων Καναλακίου από την περιοχή της Πρέβεζας φιλοδοξεί να κάνει τη ζημιά στους διεκδικητές της ανόδου.

Προπονητής είναι ο Βαγγέλης Τζιάρρας και πρώτος σκόρερ της ομάδας ο 36χρονος Δημήτρης Βέρμπης με 11 τέρματα, ενώ ο Νίκος Ντόκος ακολούθησε με έξι. Ομάδα συνόλου πάντως, δεν φάνηκε να δυσκολεύεται ιδιαίτερα στον όμιλό της.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.