Οι μεταγραφές του Ιανουαρίου «καθάρισαν» νωρίς την άνοδο για τον Ολυμπιακό Βόλου

Καθοριστικοί στα δύο πρώτα τρίποντα Βλάχος, Οικονόμου και Σιδεράκης

Μπαίνοντας στη διαδικασία των μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική, στον Ολυμπιακό Βόλου, όπως και στις υπόλοιπες ομάδες του τέταρτου ομίλου, γνώριζαν ότι με 12 βαθμούς είναι σίγουρη κατάκτηση μίας εκ των τριών πρώτων θέσεων, που δίνουν το εισιτήριο για την παραπάνω κατηγορία.

Οι ερυθρόλευκοι του Στέλιου Αρσένου έχουν κατορθώσει στις πρώτες δύο αγωνιστικές με το ίδιο σκορ, το 1-0, να επικρατήσουν του Ατρομήτου Παλαμά και της Μαλεσίνας και να κάνουν το δύο στα δύο. Αυτό σε συνδυασμό με το γεγονός ότι έχουν άλλους τρεις σίγουρους πόντους άνευ αγώνα από τον Α.Σ. Νεοχωρίου Γρεβενών, που δεν κατέβηκε ν’ αγωνιστεί, σημαίνει ότι χρειάζονται άλλους τρεις βαθμούς, για να πανηγυρίσουν την επιστροφή τους στην τελευταία τη τάξει εθνική κατηγορία.

Αυτούς τους τρεις πόντους θα διεκδικήσουν την Κυριακή στις 17.00 στο γήπεδο της Φιλιππούπολης Λάρισας απέναντι στην Ανθούπολη του Μιχάλη Ζιώγα κι αν καταφέρουν να τους κατακτήσουν μπορεί όχι τυπικά, αλλά ουσιαστικά να θεωρούν σίγουρο τον προβιβασμό τους στη Γ’ Εθνική.

Αλλά και αυτό να μη γίνει υπάρχουν άλλα δύο παιχνίδια με τα Μετέωρα στην Καλαμπάκα και τον αδύναμο ΠΑΟ Κοίλων Κοζάνης εντός έδρας και θα πρέπει να γίνουν πράγματα και θαύματα, για να μην πάρει ο Ολυμπιακός Βόλου την άνοδο μετά το ιδανικό ξεκίνημα που έκανε στις δύο πρώτες αγωνιστικές.

Σ’ αυτές τις δύο αναμετρήσεις που προηγήθηκαν, σίγουρα όλοι οι παίκτες που αγωνίστηκαν συνέβαλαν στη νίκη, ωστόσο τρεις μεταγραφές του Ιανουαρίου ήταν τα «κλειδιά» γι’ αυτές τις επιτυχίες και αναφερόμαστε τόσο στον Βλάχο και τον Οικονόμου που ήρθαν στο μέσον της χρονιάς από τον Θησέα και πέτυχαν τα δύο νικητήρια γκολ, αλλά και στον Σιδεράκη, που όταν χρειάστηκε, κράτησε το μηδέν και ειδικά με την απόκρουση που έκανε στο 79ο λεπτό του αγώνα με τη Μαλεσίνα.

Αυτοί οι τρεις παίκτες χωρίς φυσικά να παραγνωρίζεται η πολύ σημαντική βοήθεια και των υπολοίπων, έχουν συμβάλει με τον πιο καθοριστικό τρόπο, για να θεωρείται πλέον ότι είναι αδύνατο να χάσει ο Ολυμπιακός Βόλου την άνοδο μετά το εξάποντο που πήρε στο ξεκίνημα των μπαράζ.

Την προσεχή Κυριακή πάντως ο ένας εκ των προαναφερθέντων, ο Κώστας Οικονόμου θα λείψει, καθώς έχει ένα τράβηγμα στον δικέφαλο, αλλά επιστρέφει ο Αλέξανδρος Ζέρης από τιμωρία, που αγωνίζεται κι αυτός στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Εκτός είναι και ο τραυματίας Κακάμης και αμφίβολος ο Κούλπας, καθώς αύριο Σάββατο θα ξεκαθαρίσει αν θα πάρει άδεια απ’ τη δικαστική αστυνομία.

Χρήστος Θανασούλης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.