Οι όμιλοι των ομάδων μπάσκετ της Μαγνησίας στα εθνικά πρωταθλήματα

Λίγο-πολύ ήταν αναμενόμενος ο καταμερισμός των ομάδων σε ομίλους σε όλα τα εθνικά πρωταθλήματα, με τις ομάδες της Μαγνησίας να μαθαίνουν και τυπικά τους αντιπάλους τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2021-22.

Έτσι, στη Β’ Εθνική Ανδρών και στον 3ο όμιλο βρίσκεται η Νίκη Βόλου, μαζί με Δόξα Λευκάδας, Αίολο Τρικάλων (που συγχωνεύθηκε με τον ΓΣ Γόμφοι), ΣΚ Ιωάννινα, Αρετσού Καλαμαριάς, Μελίκη, Έσπερο Λαμίας, Πρωτέα Γρεβενών, Ερμή Σχηματαρίου, ΠΣ Ευκαρπίας, ΑΚ Χαλκίδας και Ικάρους Τρικάλων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Νίκη Βόλου εφόσον στοχεύσει στην κορυφή δεν θα πάρει απευθείας την άνοδο, αφού η ΕΟΚ αποφάσισε την διεξαγωγή πλέι οφ μετά το τέλος της κανονικής περιόδου για τις ομάδες που θα καταλάβουν τις δυο πρώτες θέσεις στους ομίλους, με αναζήτηση δύο νικηφόρων αγώνων. Οι πρώτοι αγώνες θα γίνουν στις έδρες των 4 πρωτοπόρων που θα διασταυρωθούν με τους δεύτερους. Από την άλλη, δεν ισχύει το ίδιο στη Γ’ Εθνική Ανδρών, καθώς εκεί ο πρώτος κάθε ομίλου (έξι συνολικά) παίρνει το εισιτήριο για τη Β’ Εθνική.

Στη Γ’ Εθνική λοιπόν, στον 4ο όμιλο βρίσκονται οι εκπρόσωποι της Μαγνησίας, που συμπεριλαμβάνει τους ΓΣ Αλμυρού, Αναγέννηση Καρδίτσας, Σπάρτακο Ιωαννίνων, ΓΣ Αμπελώνα, Αναγέννηση Λαμίας, ΑΓΣ Ιωαννίνων, Αχέροντα Καναλακίου, Ολυμπιακό Βόλου και Τιτάνες Παλαμά. Eδώ ενδέχεται να υπάρξει κενό, αφού ο ΓΣ Γόμφων που συμπεριλαμβάνεται στη λίστα συγχωνεύεται με τον Αίολο Τρικάλων.

Επίσης, στην Α2 Εθνική Γυναικών και στον 3ο όμιλο βρίσκεται η Νίκη Βόλου, μαζί με Ολύμπια Λάρισας, Πιερικό/Αρχέλαο, Έσπερο Λαμίας, Αργοναύτες Αγρινίου, ΜΑΣ Εκπ. Φρυγανιώτης, ΑΓΕ Πιερίας, Απόλλωνα Πτολεμαΐδας, Λασσάνη Κοζάνης και Αναγέννηση Νέου Ρυσίου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.